Glamour Weekendtips van de Redactie!

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Panty Pushers

Wist je dat meer dan een miljoen vrouwen in Nederland te kampen heeft met een fysieke beperking? Dames die hierdoor wel eens zouden kunnen twijfelen aan hun kracht en vrouwelijkheid. Panty Pushers is het fashion item dat uitstraalt dat je meer bent dan je beperking. Panty Pushers is een ‘dikke middelvinger’ naar iedereen die daar ooit aan heeft getwijfeld. Geef jezelf of een ander deze kerst deze prachtige hold-ups cadeau en draag bij aan het grotere doel. Ongeacht hoe jouw prachtige lijf is, deze panty is voor jou gemaakt. Lees het gehele verhaal op panty-pushers.com

The Dalmore Delight Box by Waldorf Astoria

We kunnen en mogen nog steeds niet vieren zoals we dat gewend waren, maar er is een heel goed alternatief. Waarom niet jezelf, of dierbare naasten verwennen met de exclusiviteit van de meest vooraanstaande whisky ter wereld met ‘paired bites’ afkomstig van het meest exclusieve hotel van Amsterdam. Voor de nieuwe Luxury at Home box slaat het Waldorf Astoria Amsterdam de handen ineen met het Schotse ultraluxe whiskymerk The Dalmore. Zo bekrachtigen de twee luxemerken op een overheerlijke manier hun partnership voor de lange termijn. The Dalmore Delight Box bestaat uit vier verschillende expressies van The Dalmore. Iedere expressie wordt ‘uitgelegd’ met een zoete en een hartige ‘bite’. De prijs van de box is €45,50 per persoon en is te bestellen op www.luxuryathome.amsterdam van 16 december tot eind februari.

Recept: Rutte Sloebetto Royale

Het is de laatste avond van het jaar en je snakt naar iets bijzonders? Deze feestelijke creatie is drank én dessert in één! Champagne, het heerlijk fruitige, licht bittere aroma van Rutte Sloe Gin en als hoogtepunt een bolletje van het beste Italiaanse citroenijs. De perfecte slok om mee klaar te staan als de wijzers van de klok het nieuwe jaar inluiden. Tegelijkertijd ook zeer geschikt als sprankelend oudejaarsdessert: de Sloebetto Royale is een waar spektakel. Gelukkig nieuwjaar!

  • 50 ml Rutte Sloe Gin
  • 100 ml champagne
  • 1 bolletje citroensorbet

Giet de citroensorbet in een ijskoud cocktail-glas (‘coupette’). Voeg Rutte Sloe Gin toe en vul het glas op met champagne. Cheers darling!

Beeld: iStock (openingsbeeld)

Laatste nieuws

Zie ook