Willen we weten: ‘Het gaat véél beter met de relatie van de Fab Four’

De bron beschrijft de huidige relatie als: "veel beter dan dat het ooit was."

Een lichtpuntje vanuit royal hoek tijdens deze warme kerstdagen.

Als we de Britse pers mogen geloven, zijn er áltijd wel koninklijke vetes in het Britse koninklijk huis. Toch is het niks nieuws dat prinsenbroers William en Harry een tijdje niet zo lekker door één deur met elkander konden. Desondanks kunnen we met een gerust hart naar bed vanavond. Volgens een bron staan Meghan en prins Harry op betere voet met het koningshuis, met name met prins William en hertogin Kate. De bron beschrijft de huidige relatie als: “veel beter dan dat het ooit was.”

Een bron wist Vanity Fair te vertellen dat William en Harry de laatste tijd regelmatig contact hebben. Ook zouden H&M kerstcadeautjes richting de Cambridge'jes hebben gestuurd. De bron vertelt: “Ik twijfel er niet aan dat ze elkaar met Kerstmis even videobellen.” Eind goed, al goed?

Als we deze positieve berichten mogen geloven, is alles dus redelijk koek en ei tussen de royal Fab Four. We zullen het in het nieuwe jaar zien. Geen gezellig kiekje tijdens deze kerstdagen, want de Sussex'jes zullen niet overvliegen vanuit Santa Barbara, hun woonplaats in de Verenigde Staten. Zij zullen de kerstdagen doorbrengen met de moeder van Meghan. Happy Christmas!

Bron: Vanity Fair | Beeld: Bsr Agency, BrunoPress

Laatste nieuws