Ellemieke Vermolen reageert op relatiebreuk met Sergio Herman

"Het einde van de liefde is niet het einde van het leven."

Lees ook

Na een relatie van dertien jaar hebben Sergio Herman (50) en Ellemieke Vermolen (44) besloten uit elkaar te gaan.

Herman en Vermolen waren twaalf jaar getrouwd en hebben twee zoons samen, Noah (11) en Zenna (9). Het stel wil vooralsnog niets kwijt over de reden van de breuk. “Ik spreek alleen namens Sergio, maar hij gaat in het belang van de kinderen hier niets over zeggen”, aldus de manager van de chef-kok. Ellemieke heeft inmiddels wel gereageerd in de vorm van een Instagrambericht. “Het einde van de liefde is niet het einde van het leven. Het moet het begin zijn van leren dat liefde eindigt met een reden en vertrekt met een les”, valt er te lezen.

Het stel sprak in het verleden vaker over zware tijden die ze tijdens hun huwelijk doormaakten. Maar Ellemieke liet zich eerder dit jaar in het weekblad Humo nog ontvallen hoe de eerste lock-down hun huwelijk juist sterker had gemaakt. “Voor mij was dat een héél fijne tijd”, vertelde ze. “Sergio was twee weken thuis, bijna drie zelfs. Je voelt natuurlijk een zekere stress, maar verder hebben we ons zelden zo verbonden gevoeld met elkaar. Alles is min of meer gereset. We werden gedwongen onszelf af te vragen: wat is er nou echt belangrijk in het leven? Mijn antwoord op die vraag is simpel: ons gezin.” Over haar echtgenoot zei ze toen: “Sergio wordt graag vertroeteld en gepamperd, hij is blij als het wasje en plasje tegen het einde van de dag voor hém is gedaan. Ik ben een rustige factor in zijn leven. Hij weet dat het thuis allemaal in orde is en dat vindt hij fijn.” Het mocht helaas niet baten en elk gaat z'n eigen weg.

Sergio Herman heeft ook nog twee kinderen uit een vorige relatie. Ellemieke Vermolen was eerder getrouwd met componist John Ewbank en had een korte relatie met zanger Jan Smit.

Bron: AD, ANP | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook