Eh? Hóéveel gaf Máxima uit aan kleding in 2020?!

Wij zouden al dolblij zijn met de helft van dit kledingbudget.

Het is heus niet makkelijk om er altijd zo flawless uit te zien als koningin Máxima. En goedkoop ook zeker niet…

Modeblog UFO No More zocht uit hoeveel de verschillende royals uitgaven aan nieuwe kleding in 2020. En hoewel Máxima's budget verre van schamel was, neemt ze toch pas de vierde (of eigenlijk derde) plek in op de lijst. Prinses Charlene van Monaco eindigt namelijk bovenaan het overzicht. Ze krijgt deze discutabele eer doordat ze in maar liefst 74 nieuwe outfits werd gespot en daar zo'n 100.000 voor heeft neergeteld.

Digitaal shinen

De tweede plek gaat naar hertogin Kate Middleton. Met 134 nieuwe kledingstukken, waarin ze vooral via Zoom werd gespot, eindigt de teller bij haar op zo'n 85.000 uitgegeven euro's. Meghan Markle had op de derde plek gestaan, maar die had ineens geen behoefte meer aan al dat koninklijke gedoe. Zij moet dus een ander excuus verzinnen om de 50.000 euro die ze uitgaf aan haar 81 nieuwe items, goed te praten.

Maximaal flaneren

Dit betekent automatisch dat de vierde plek eigenlijk de derde plek is en daar vinden we dus onze Max. Koningin Máxima droeg 83 nieuwe items en dat kostte haar net iets meer dan 49.000 euro. Overigens is het misschien wel eerlijk om erbij te benoemen dat het koningspaar, nog voor de uitbraak van het coronavirus in Nederland, op staatsbezoek is geweest naar Indonesië. En dat soort reisjes zijn natuurlijk nooit goedkoop als het om fashion gaat.

Bron: Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws