Relatable: dit zijn de goede voornemens van Meghan Markle

Je wilt er eigenlijk niet aan, maar toch heb je ieder jaar wel een paar goede voornemens...

Of je nu een heel moodboard hebt gemaakt over je goede voornemens of gewoon blij bent met je leven zoals het nu is… Erover nadenken doen we allemaal. Een nieuw jaar en goede voornemens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook voor de royals.

Zo zijn Meghans voornemens voor 2016, het jaar waarin ze ook prins Harry zou ontmoeten, opgedoken. Ze deelde deze new year's resolutions op haar blog The Tig enne… ze zijn dus best herkenbaar.

Ieder jaar hetzelfde liedje… eh voornemen

Ze begon namelijk de blog met de relatable bekentenis dat ze ieder jaar dezelfde goede voornemens heeft: stoppen met schelden en geen nagels meer bijten. 'Het schelden gebeurt vooral als ik te veel werk of te veel heb gedronken. En wat het nagelbijten betreft… Nou ja, dat gebeurt nog altijd tijdens een turbulente vlucht of stressvolle dag. Het is niet ladylike, maar goed, dat is schelden ook niet. Dammit', schreef de hertogin.

Magisch jaar

Begin 2016 besloot de hertogin het over een andere boeg te gooien. Ze legde in de post uit klaar te zijn om te genieten van het onverwachtse.

'Dit jaar wil ik het leven speels benaderen. Ik wil lachen en genieten, mijn standaard hoog houden, maar mijn zelfacceptatie nog hoger. Ik wil ruimte laten voor magie. Voor het maken van plannen, maar dat het ook oké is als ik ze niet kan uitvoeren. Ik wil doelen stellen, maar tegelijkertijd openstaan voor verandering. Ik wil de magie laten weten dat ik een open door policy hanteer in 2016 en dat het altijd welkom is om aan te schuiven.'

Het lijkt erop dat de magie Meghan dat jaar zeker wist te vinden, want maanden later ontmoette ze haar eigen prince charming

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws