Kan prinses Märtha Louise binnenkort een huwelijksaanzoek verwachten?

Koning Harald en koningin Sonja zijn weliswaar vrij ruimdenkend, maar zouden toch wat moeite hebben met sjamaan Durek Verrett.

Als het aan sjamaan Durek Verrett ligt, gaat hij vandaag al op de knieën voor Märtha Louise.

“Als de geesten het niet verklappen” wil de omstreden Durek zo snel mogelijk een huwelijksaanzoek aan zijn prinses doen. De ring is er al, nu het aanzoek nog.

Ook voor de pandemie uitbrak, had het jaar al een tragische wending genomen. Durek bracht kerst 2019 door met de Noorse koninklijke familie, hij had voor Märtha Louise en haar dochters sweaters met Hawaï erop als cadeau. Het was een knipoog naar een trip naar Oahu die hij half februari voor hen had gepland, hij wilde haar daar een aanzoek doen en had de zegen van haar ouders gevraagd. Toen ze thuiskwamen van de kerstdienst kregen ze te horen dat Märtha’s ex-man Ari Behn, die kampte met depressies, zelfmoord had gepleegd. In plaats van een bruiloft te plannen, werd het een periode van rouwen. Maar van uitstel komt geen afstel, volgens Durek, die een ring voor haar heeft laten maken en inmiddels ook al aanzoeken in Disneyland en Lake Tahoe moest laten gaan “omdat de geesten steeds mijn plannen aan haar verraden, zodat het geen verrassing meer is.” Tja..

Nu is er niemand die de hoogsensitieve prinses haar nieuwe geluk misgunt. Maar hoeveel liefde en goede bedoelingen het stel ook de wereld inslingert, er zijn wel degelijk nog wat vragen over de exclusiviteit waarmee Durek, goeroe van buitengewoon veel knappe dames, zijn liefde deelt en de claims die hij maakt. Zo meldt de site Vantru dat Verrett beweert “speciale gaven te hebben die op een of andere manier herstel kunnen faciliteren voor mensen met kanker, leukemie en andere varianten van ernstige ziekten en symptomen met zogenaamde ‘sjamanistische technieken’. Ook ging de prinses zelf flink door het stof toen zij haar nieuwe vlam au public presenteerde (want: bovenstaande). Haar ouders, koning Harald en koningin Sonja, zijn weliswaar vrij ruimdenkend, maar zouden toch wat moeite hebben gehad met hun nieuwe schoonzoon. Vooral omdat sommige mensen ‘m beschouwen als een charlatan. Hij verklaart zichzelf het liefst als ‘spiritueel gids’, ‘begaafd healer’ en ‘global ambassador van de liefde’.

Volgens LA Weekly is Verrett 'een urban sjamaan in Los Angeles, die voortkomt uit geslachten die zich bezig houden met Haïtiaanse voodoo en inheemse Noorse geneeskunst'. De prinses noemt hem “mijn tweelingvlam”, hij spreekt over haar als iemand die “pure acceptatie heeft voor mijn multidimensionale zelf. Niet alleen de sjamaan, maar ook de vrouw in me, de sterke man in me, het kleine jongetje, ET, de jaguar, de wetenschapper, de engel en meer. Allemaal worden ze bemind door deze Godin die ik eer en aanbid.”

Gelukkig voor de verliefde prinses is de controverse rondom sjamaan Durek afgekoeld en hebben de koning en koningin hun toestemming gegeven voor een aanzoek. Nu resten ons echter twee vragen: wanneer zal het aanzoek plaatsvinden? Of heeft deze al plaatsgevonden? We wachten ’t af…

Bron: Vanity Fair, LA Weekly, Ella Vermeulen | Beeld: BrunoPress, Facebook

Laatste nieuws