doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Ex Marco Borsato over mogelijke hereniging

"Ga geen leugens verkopen."
.
marco Borsato

Sinds de scheiding van Marco Borsato en Leontine wordt door verschillende media meermaals gespeculeerd over het liefdesleven van de zanger.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Daarbij wordt de naam Denise Boekhoff veelvuldig genoemd. De twee waren in de jaren negentig samen, maar gingen na een relatie van acht jaar uit elkaar. De media schrijven dat de twee weer in contact zijn met elkaar en hij veel steun kan vinden bij haar. Maar wat is daar eigenlijk van waar? Ze doet op Instagram een boekje open.

De ex-vriendin van Marco heeft er genoeg van en besluit zich uit te laten op haar Instagrampagina: "Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes. Dus voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu! En nee, wij worden nooit meer een koppel", schrijft Denise. "Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen, maar ga geen leugens verkopen."

Sinds Marco en Leontine bekend maakten dat ze uit elkaar zouden gaan, draaide de geruchtenmolen overuren. En daar is nog steeds geen einde aan gekomen. Ook Marco lijkt de geruchten over een hereniging met zijn ex te ontkennen. Sterker nog, de zanger lijkt nog steeds gevoelens te hebben voor zijn ex-vrouw. Shownieuws-presentator Anouk Smulders vertelt in de uitzending dat ze Marco sprak en dat hij stelde dat hij maar één grote liefde heeft. En dat is Leontine.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws