OMG: dít bedrag verdienen de SATC-actrices per aflevering

Het vervolg van Sex & The City is een feit en daar zijn we dolblij mee! En de actrices ongetwijfeld ook.

Lees ook

De kogel is door de kerk: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York Goldenblatt (Kristen Davis) zullen weer schitteren op het doek.

Het vervolg van Sex & The City is een feit en daar zijn we dolblij mee! En de actrices ongetwijfeld ook. De dames houden er namelijk een aangenaam zakcentje aan over.

Het drietal krijgt drie ruim acht ton per persoon per aflevering (we herhalen: per aflevering!) uitgekeerd en daar bovenop komen dan ook nog eens hun verdiensten als uitvoerend producent.

Het feit dat ze weer in de rollen kruipen van hun alter ego’s zorgde voor veel enthousiaste reacties. Al waren veel fans ook teleurgesteld dat er geen plek meer is voor Kim Cattrall, die jarenlang de rol van Samantha Jones speelde. Fans vroegen zich af of de openlijke ruzies tussen Cattrall en Parker daar debet aan waren, maar dat ontkende ’SJP’.

HBO gaat in eerste instantie 10 afleveringen van 30 minuten maken van And Just Like That… De oorspronkelijke serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Bron: Variety | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook