Hertogin Kate: hoe is ze thuis als ‘normale moeder’?

Wiens wil is wet in Huize Cambridge?

Lees ook

Is de hertogin van Cambridge thuis ook zo hoffelijk als in het openbaar?

Oké, ze kan altijd terugvallen op Nanny Maria, maar Kate voedt het liefst haar drie kinderen zelf op en spendeert zo veel mogelijk tijd met haar prinsjes en prinsesje. Een bron sprak met People over hoe de hertogin nu écht thuis is. “Hoe Kate zich voordoet naar het grote publiek, zo is ze in haar privéleven ook. Maar ze laat niet zo gemakkelijk over zich heen lopen door de Cambridge'jes.”

De hertogin is thuis erg relaxed, ook wanneer de kinderen rondrennen en in hun voorbijgang van alles omver gooien. “Neemt niet weg dat de kinderen niks horen als ze iets doen.” Volgens de bron is ze thuis een zeer zelfverzekerde moeder die ook gewoon in haar gymkleding met een paardenstaart flaneert. Föhns, tiara's en zwierige baljurken zijn dan ook in geen velden en wegen te bekennen. “De hertogin is een normale, werkende moeder met drie jonge kinderen, alleen met een andere soort baan dan de meesten.”

De hertogin werkt ook hard om ervoor te zorgen dat haar drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, een zo normaal mogelijke opvoeding krijgen. “Ze doet dat om haar kinderen te helpen om nuchter op te groeien en hun realiteit onder controle te houden”, aldus de bron. “Dat is het belangrijkste voor haar.”

“Kate leidt het leven waarover ze praat. Ze staat in het middelpunt van haar familie en daarbij houdt ze zich bezig met andere dingen.” All in a days work, people.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook