Zien: prinses Charlene en haar dochter gaan voor matching kapsel

Twinning!

Prins Albert van Monaco, zijn vrouw prinses Charlene en hun tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, hebben onlangs een nieuw familieportret vrijgegeven. Op de foto is te zien dat prinses Charlene en haar dochter Gabriella tegenwoordig identieke kapsels hebben.

Allebei hebben ze hun goudblonde haren in een strakke bob geknipt, gecombineerd met een zware pony.

Signature bob met een twist

Prinses Charlene heeft de kortere variant van haar signature lange bob nog niet zo lang. Ze werd er in december voor het eerst mee gespot. Destijds had ze zelfs een kant van haar hoofd compleet opgeschoren. Hoe risky voor een prinses! Waarschijnlijk was het voor Charlene zelf niet zo spannend, want de nieuwe familiefoto laat zien dat haar haar opmerkelijk snel groeit. En dat de plaatsing van een scheiding heel wat kan doen voor een look.

Maar blijkbaar bevalt het korte koppie Charlene wel zo goed, dat ze het ook aan haar dochter heeft aanbevolen.

Feestmaand

December was een feestelijke maand voor de royals van Monaco. Charlene deelde een aantal feestelijke kiekjes van het gezin op Instagram rond de feestdagen. Inclusief foto's van prins Albert in een outfit die verdacht veel op een kerstmannenpak lijkt (inclusief felrode crocs!). Ook werden Gabriella en Jacques op 10 december zes jaar.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws