Dit zijn de ex-vriendinnen van prins Harry

Dit zijn de dames met wie prins Harry gedatet heeft vóórdat hij met Meghan trouwde.

Prins Harry datete er lustig op los voordat hij uiteindelijk besloot dat Meghan Markle de enige juiste was voor hem en zijn aanzoek deed. Uit het rijtje ex-vriendinnen zijn Chelsy Davy en Cressida Bonas twee van zijn meest serieuze.

Maar er waren er meer. We zetten ze allemaal op een rijtje. Van niet-bevestigde dating rumours tot serieuze relaties.

1. Natalie Pinkham (2003)

Natalie Pinkham, een Britse presentatrice van sportprogramma's, heeft in 2003 een korte relatie gehad met de prins. Als we Us Weekly moeten geloven in ieder geval. Hoewel er nooit veel over de relatie naar buiten is gekomen, zouden ze altijd bevriend zijn gebleven na de korte fling. Inmiddels is Pinkham getrouwd en heeft ze twee kinderen. Op de foto zien we Natalie tijdens een diner op Buckingham Palace in 2015.

2. Cassie Sumner (2003)

Beeld: BrunoPress

Voordat Cassie de prins ontmoette in Chinawhite (een nachtclub in Londen) in 2003, had ze ook al een relatie met Russell Brand. Ze deelde het verhaal van haar nacht met de prins met The Daily Mail. (Classy) “Hij maakte oogcontact terwijl ik bij de bar stond en nodigde me uit om bij zijn vrienden te komen zitten aan een privétafel. Al snel begon hij me te knuffelen”, is hoe ze haar verhaal begint. Een relatie met de prins zag Cassie naar eigen zeggen niet zitten. “Ik zie mezelf niet uitgenodigd worden voor een kopje thee met prins Charles en Camilla.”

3. Chelsy Davy (2004 – 2011)

Beeld: BrunoPress

De relatie tussen Chelsy Davy en prins Harry is de ultieme definitie van een knipperlicht relatie, maar wel een serieuze. De in Zimbabwe geboren Chelsy wordt gezien als Harry's eerste serieuze vriendin. Ze ontmoette de koningin en vergezelde Harry naar de bruiloft van prins William en hertogin Kate. Aan The Times verklapte ze dat de aandacht haar teveel werd: “Het was zo full-on. Gek, doodeng en ongemakkelijk. Ik vond het heel moeilijk als het erg werd. Ik kon daar niet mee omgaan.” Tegenwoordig is Chelsy advocaat en heeft ze haar eigen sieradenlijn. “Maar”, zegt ze, “ik denk dat we altijd goede vrienden blijven.”

4. Astrid Harbord (2009)

Beeld: BrunoPress

Astrid Harbord is een vriendin van Kate Middleton. In 2009 werd ze tijdelijk gelinkt aan prins Harry, tijdens zijn knipperlichtrelatie met Chelsy. News Of The World wist te melden dat ze een avondje gefeest hebben in een club voordat ze rond 03:00 's nachts samen naar Clarence House vertrokken. Juicy!

5. Caroline Flack (2009)

Beeld: BrunoPress

De inmiddels overleden Caroline Flack zou in 2009 aan prins Harry zijn voorgesteld door Natalie Pinkham (daar is ze weer). Ze zou de prins de nickname 'jam' hebben gegeven “omdat zijn haar de kleur van jam heeft en omdat hij heel lief is”, aldus Caroline tegen vrienden. Ze zou de aandacht al snel te veel hebben gevonden. In haar autobiografie schreef ze: “Zodra het verhaal naar buiten kwam, konden we elkaar niet meer zien. Ik was niet langer Caroline Flack, de tv-presentatrice, maar Carolien Flack, prins Harry's 'bit of rough'.”

6. Mollie King (2010)

Beeld: BrunoPress

De Engelse Mollie werkt als zangeres, songwriter en model. Ze zou Harry hebben ontmoet op de Asprey World Class Cup in Surrey. Ze vertelde aan Closer over hem: “Ja, ik heb hem ontmoet en we zijn wat gaan drinken.” Harry zou de relatie met Mollie uiteindelijk hebben verbroken omdat ze te open was over de relatie.

7. Camilla Romestrand (2010)

Beeld: BrunoPress

Het schijnt dat de Noorse rockzangeres aan vrienden heeft verteld dat ze de nacht met Harry heeft doorgebracht in Clarence House in 2010. En dat niet alleen, hij zou haar ook ontbijt op bed hebben gebracht. Harry heeft er niets over gezegd, maar de relatie zou sowieso niet lang stand gehouden hebben.

8. Florence Brudenell-Bruce (2011)

Beeld: BrunoPress

Florence heeft met Harry gedatet nadat hij écht zijn relatie met Chelsy had verbroken. Ze zou de relatie overigens zelf weer verbroken hebben. Een bron vertelde destijds aan The Daily Mail: “Ze had niet het gevoel dat ze de enige voor hem was. Ze hield er niet van om nooit te weten met wie hij aan het flirten was of met wie hij sprak als ze niet samen waren.” Inmiddels is Florence getrouwd met Henry St George, een bankier met miljoenen op de bank.

9. Cressida Bonas (2012 – 2014)

Beeld: BrunoPress

Prins Harry's tweede serieuze vriendin was Cressida Bonas, aan wie hij werd voorgesteld door prinses Eugenie en prinses Beatrice. Cressida is een actrice en werkte als model voor onder andere Burberry en Mulberry. Ze zouden als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar toen het nieuws over de verloving van Harry en Meghan bekend werd, postte ze wel een cryptisch berichtje op haar Instagram-pagina. Spannend!

10. Ellie Goulding (2015)

Beeld: BrunoPress

Het zou goed kunnen dat prins Harry en zangeres Ellie Goulding alleen vrienden zijn, maar ze hebben wel een geschiedenis samen. Ellie zong op de bruiloftsreceptie van William en Kate en ook op de Invictus Games in 2014. In 2015 werd het stel gespot terwijl ze het erg gezellig hadden onder een dekentje bij een polowedstrijd en als Ellie gevraagd wordt naar haar relatie met de prins, kan ze nooit echt iets ontkennen. Maar in 2016 ontmoette Harry Meghan en de rest… is geschiedenis.

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws