Een zeldzaam kijkje in het huis van hertogin Kate en prins William

En een lief detail incluis.

Lees ook

Ze zijn enorm op hun privacy gesteld, dus dit kijkje in het huis van prins William en hertogin Kate vinden wij top!

Want geef toe: ook jij hebt altijd al een kijkje willen nemen in het royal optrekje van de Cambridge'jes. Die wens wordt nu een beetje waarheid, want ze hebben een glimp van hun woning laten zien.

Anmer Hall 2013

Prins William en Kate Middleton wonen op het moment in hun landhuis Anmer Hall en hebben volgers in een video een mini kijkje in de woning gegeven. Het koppel zat vanuit huis in een Zoom-meeting met de werknemers van het Hospice UK’s Just “B” counselling programma, de hulplijn voor werknemers van het ziekenhuis, waar The Royal Foundation tijdens de coronapandemie mee samenwerkt.

Tijdens de call zaten William en Kate in hun, zo lijkt het, woonkamer. De ruimte is chic, maar ook huiselijk en bevat een crèmekleurige bank met kussens met bloemenprint. Wat we nog meer spotten? Veel planten, een mooie grote spiegel én een foto van hun lachende zoontje George.

William en Kate zijn na de eerste lockdown samen met hun drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis naar het landhuis gegaan. Het lijkt erop dat ze daar nog wel een tijdje zullen vertoeven nu ze de kinderen thuis les moeten geven. De foto die ingelijst is, lijkt bovenstaande foto te zijn. Het kiekje werd in 2019 voor George's verjaardag gedeeld.

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook