Is deze rocker de nieuwe vlam van Kourtney Kardashian?

“Travis vond haar al heel lang leuk.”

Een klein jaar geleden deed het gerucht al de ronde dat Kourtney Kardashian aan het daten was met Blink 182-drummer Travis Barker. Enne, het lijkt erop dat hun romance niet langer alleen een gerucht is. Naar verluidt zijn de twee al een tijdje aan het daten en hebben hun kinderen elkaar ook al ontmoet.

Travis en Kourtney wonen bij elkaar in de buurt en zouden al een tijdje bevriend zijn. Toch sloeg de vonk volgens de laatste rumors onlangs écht over. Amerikaanse media melden namelijk dat er daadwerkelijk een romance tussen de twee is ontstaan. De love birds zouden zelfs al een weekendje weg zijn geweest. “Ze zijn samen naar Palm Springs geweest”, meldt een bron aan People. “Ze zijn nu ongeveer twee maanden aan het daten. Ze waren altijd vrienden, maar er speelt nu meer tussen de twee.” Een andere insider voegt daaraan toe: “Travis vond haar al heel lang leuk.”

Kourtney en Travis hebben allebei kinderen, en ook hun kids hebben elkaar al ontmoet. “Haar kinderen en die van hem kunnen ook goed met elkaar overweg. Dat is een groot pluspunt voor hen allebei”, deelt een bron met Entertainment Tonight.

Kourtney heeft samen met ex Scott Disick drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). De realityster was negen jaar met haar ex samen. De twee besloten in 2015 om een punt achter hun relatie te zetten. Travis kreeg met zijn ex-vrouw Shanna Moakler twee kinderen: Landon (17) en Alabama (15). Bovendien zou hij nog een goede band hebben met zijn voormalige stiefdochter Atiana (21). Het huwelijk van Travis duurde vier jaar. In 2008 scheidde hij van Shanna.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws