Amanda Balk vertelt openhartig over de heftige inbraak

De realityster en haar dochtertje werden begin deze maand bruut overvallen.

Lees ook

Het jaar begon voor Amanda Balk en haar dochter Vegas als een ware nachtmerrie.

Ze werd begin januari in haar eigen huis slachtoffer van een brute overval. Gisteren deed Amanda haar verhaal bij Shownieuws.

“Het was vreselijk”, begint Amanda haar verhaal. Zij was samen met haar dochtertje thuis, toen ze werd overvallen door gewapende criminelen. De indringers waren vermomd als pakketbezorgers en sloegen hun slag toen de realityster het pakketje in ontvangst wilde nemen. In plaats van het pakketje kreeg Amanda een trap in haar buik. “Het is een soort bliksem wat je in je lichaam voelt”, vertelt ze. Ze was dan ook volledig in shock. “Het enige wat ik kon bedenken is: mijn kind ligt boven”, aldus de bezorgde moeder.

‘Mijn kind is boven’

Na de eerste trap werd de brunette naar de grond gewerkt. “Hij kneep mijn keel dicht en sloeg me steeds op mijn hoofd. Hij vroeg me steeds of ik contant geld had.” Uit schrik kon Amanda niet reageren op de vraag van de overvaller. “Ik zei alleen maar: 'Mijn kind is boven.' Die andere man liep daarheen. Ik wist niet wat hij deed”, vertelt ze. Haar dochter Vegas hoorde haar moeder beneden gillen en was uit angst in de kast gekropen. “Toen trapte hij mij in die kast bij haar.” Dit was voor Amanda, die enorm claustrofobisch is, verschrikkelijk. Zo verschrikkelijk, dat ze haar been tussen de deur hield, zodat deze niet helemaal dicht kon. De overvaller trapte keer op keer tegen haar been om de kastdeur dicht te krijgen. “Ik had zoiets van: je kan tegen me aantrappen, maar ik ga sowieso niet mijn been weghalen. Die angst in mijn hoofd is daarvoor te groot”, aldus Amanda.

Schade

De overval was een verschrikkelijke ervaring voor Amanda en dochtertje Vegas. Voor zichzelf was ze niet zo bang, vertelt de realityster. “Als ik hier alleen was… maar dat je dit durft te doen waar mijn kind bij is. Ik was bang dat dit bij haar zou blijven hangen”, vertelt ze. De materiële schade die ze heeft geleden, maakt haar dan ook niet zoveel uit. “Weet je wat het is? De buit die ze hebben gemaakt, boeiend. Maar ze hebben wel mijn kind schade geleverd”, vertelt de brunette in tranen. “Dat vind ik zo erg.”

Bron: Shownieuws, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook