doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).
.
Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Maak een statement

Op zoek naar statement pumps die gegarandeerd een indruk achterlaten? Zoek niet verder: Vagabond Shoemakers komt met een nieuwe collectie waarin de klassieke pumps een nieuw leven met eigentijdse details krijgen. Met zijn verfijnde sculpturale ontwerp, wijd uitlopende blokhakken en vierkante tenen bieden de statement-making Hedda-pumps veel stijl zonder moeite. Ze zijn gemaakt van glad leer met een blokhak van 70 mm en verkrijgbaar in zwart, gebroken wit en goudgroen. Zie vagabond.com voor meer informatie.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Three is a crowd

Venetië 1957: Maria Callas is dé operazangeres van het moment. Maar de roem heeft een schaduwzijde: er is weinig ruimte voor de vrouw achter de mythe. Dan ontmoet Callas de puissant rijke Griekse reder Aristoteles Onassis en heeft met hem de tijd van haar leven. Totdat Onassis valt voor een ander icoon: Jackie Kennedy. Je leest de smeuïge (en treurige) details in ‘De diva - Maria Callas’. € 20

De smaak van Drew

Warrior princess mascara, peach glow blush, sweat pea powder. Flower beauty, de make-uplijn van Drew Barrymore, is nu ook te koop in Nederland en België. Vinden we gezellig! Exclusief bij Kruidvat.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws