Liefde, leed en luxe in L.A.: deze nieuwe Netflix-serie is nu al een hit

Wijntje inschenken en bingen maar!

Lees ook

Exorbitante feestjes, kasten vol couture, bezoekjes aan Parijs per privéjet en een flinke hoeveelheid diamanten en drama: we snappen wel waarom Netflix' Bling Empire nu al massaal gebingewatched wordt.

Bling Empire

Een grote schare fans kijkt reikhalzend uit naar seizoen 2 van de realityserie. En dat terwijl het eerste seizoen van Bling Empire pas sinds twee weekjes op de streamingsdienst te zien is. De serie lijkt volgens kijkers een beetje op de populaire film Crazy Rich Asians, want net zoals in deze film, krijg je ook hier een kijkje in de extravagante levens van de rijke Aziatische gemeenschap – maar dan in Los Angeles.

Luxe en leed

Echter gaat het in deze serie niet alleen over het luxeleventje dat de castleden leiden, maar er wordt ook een hele andere kant van hun bestaan belicht. Zo worden er ook serieuze onderwerpen zoals adoptie, vruchtbaarheidsproblemen en traditionele familiewaarden aangesneden.

De eerste acht afleveringen worden en masse bekeken op Netflix, dus plannen voor een tweede seizoen kunnen niet uitblijven. Het duurt naar verwachting alleen nog wel even voordat ook de Bling Empire-cast het normale leven kan hervatten, camera's incluis.

Bron: Marie Claire | Beeld: Bling Empire/Netflix

Laatste nieuws

Zie ook