Au naturel: zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up

La Meis geeft zich bloot in haar meest recente video.

Lees ook

Hoewel haar tot in de puntjes verzorgde voorkomen soms anders doet vermoeden, wordt ook beauty queen Sylvie Meis niet opgemaakt en al wakker. In een video geeft de presentatrice zichzelf bloot: “Dit is hoe ik eruitzie zonder make up!”

Een stukje motivatie

Een lekkere laag foundation, dikke lik mascara en flinke dot blush: La Meis vindt het belangrijk om verzorgd voor de dag te komen. Zelfs als ze de hele dag thuis is. “Dan voel ik me mijzelf en krijg ik het gevoel dat ik alles aankan. Dan kan ik mijn werk doen”, vertelt ze in een YouTube-video waarin ze haar make-up routine laat zien.

Wel biecht de blonde schone op: “Ik draag minder dan voor de lockdown, het staat nu niet boven aan mijn to do list.” De less is more vibe, zoals ze zelf noemt. En als je Sylvie heet, kun je dat natuurlijk ook gewoon verdraaid goed hebben.

Natural beauty

Want ook zonder poedertjes en glossjes ziet La Meis er prachtig uit, kunnen we nu bevestigen. Ze begint haar make-up routinevideo namelijk zónder maquillage op haar gezicht. “Dit is hoe ik eruitzie zonder make-up guys!” laat de blondine weten, waarna ze stap voor stap laat zien hoe ze zichzelf opmaakt.

De presentatrice wordt overspoeld met complimenten. “Je hebt het niet nodig, je bent prachtig” en “Wauw wat ben je mooi”, luidt het in de comments.

Benieuwd hoe Sylvie eruitziet voor- en nadat ze haar dagelijkse make-up aanbrengt? Je ziet het in onderstaande video:

Bron: Happy in Shape, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook