Hebben: de Prada-tas die we overal zien dit seizoen

Dit pareltje van Prada wil je aan je arm hebben bungelen.

Lees ook

Maak kennis met The Cleo Bag – de schoudertas van Prada die momenteel furore maakt op het internet. Als je dan toch de deur uitgaat komende tijd, doe het dan met deze nieuwe klassieker aan je arm.

Classy tasje

Prada does it again. Het Italiaanse modehuis heeft het weer voor elkaar gekregen een tas te ontwerpen die iedereen wel aan haar garderobe zou willen toevoegen. Hoewel het luxe merk de afgelopen jaren meer statement-items lanceerde, zoals opvallende sandalen met vlam, gaat ze nu weer voor een klassiek accessoire.

The Cleo bag

De Cleo tas heeft een hobo-vorm, maar de uitvoering is een tikkeltje kleiner. Niet te missen is de kleine herkenbare Prada-driehoek, in het midden van de tas. Van glanzend zwart en smetteloos wit tot poederroze en fonkelend zilver, je kunt het accessoire zo basic of opvallend maken als je zelf wilt. Het tijdloze model maakt in ieder geval dat je nog jarenlang plezier zult hebben van je Cleo. Van joggingbroek tot avondjurk: het veelzijdige tasje lijkt daadwerkelijk overal bij te passen.

Styling

Veel fashionkenners hebben dan ook al in de tas du moment geïnvesteerd. Van Caroline Daur en Camille Charrière tot Emili Sindlev en Yoyo Cao: op Instagram is er altijd wel een influencer bij wie hij aan de arm bungelt. Kijk mee.

Bron: Elegance | Beeld: Unsplash, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook