WINNEN: 3x Your Super limited edition bars (t.w.v. €25) (gesloten)

Beau Monde mag een gezonde snack weggeven!

Gezond snacken? Willen we alles over weten.

De gloednieuwe limited edition bars van Your Super hebben wederom onze aandacht getrokken. Deze bars bestaan uit de drie populairste mixen, aangevuld met dadels en noten. Een makkelijke en vooral gezonde snack voor onderweg of gewoon als lekker tussendoortje. En het leuke is: Beau Monde mag maar liefst drie boxen gevuld met tien heerlijke bars weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Elke dag gezond eten: het is niet voor iedereen weggelegd. Al komen we nu minder in verleiding buiten de deur, ook tijdens het thuiswerken is het lastig de hand uit de koekjesdoos te houden. Geheel logisch, want juist wanneer we stress hebben of vermoeid zijn is het moeilijk om weerstand te bieden aan verleidingen. Het advies: zorg ervoor dat er altijd een gezond tussendoortje binnen handbereik is. Hoe graag we ook zouden willen, de meesten van ons hebben niet dagelijks de tijd om bananenbrood te bakken, kikkererwtjes te roosteren of een smoothie te maken. Dus is de kans groot dat we tegen vieren tóch naar die chocoladereep grijpen.

De nieuwste, limited edition repen van Your Super zorgen ervoor dat jij zonder moeite on track blijft met je gezonde voedingspatroon. Ze bevatten enkel natuurlijke producten en zitten tjokvol gezonde voedingsstoffen: een volle portie superfoods per reep (5g). Net zoals de mixen heeft iedere reep zijn eigen bijzondere werking. De repen komen in drie variaties: Super Green, Golden Mellow en de Chocolate Lover

Super Green Bars

Golden Mellow Bars

Chocolate Lover Bars

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: Your Super

Laatste nieuws