Samantha ‘Barbie’ de Jong na relatiebreuk weer gelukkig in de liefde

Ondanks haar verbroken verloving hoeft Samantha Valentijnsdag dit jaar niet over te slaan.

Na een heftige periode lijkt het geluk Samantha de Jong weer toe te lachen. Op Instagram stelt de realityster haar nieuwe liefde voor aan het grote publiek.

Roerige maanden

Het afgelopen jaar had zacht uitgedrukt heel wat ups en downs in petto voor Samantha 'Barbie' de Jong. De realityster werd verliefd, was betrokken bij een auto-ongeluk, bleek zwanger te zijn, verloofde zich, beviel van een zoontje en brak met haar aanstaande. Toch staat de blondine er niet alleen voor, want er is inmiddels weer een nieuwe liefde in haar leven. 'Mijn steun en toeverlaat,' schrijft Samantha bij een hele reeks foto's van haar vriend. Ook verklaart ze in haar Instagram Stories hoeveel ze van haar 'boef' houdt.

Zoontje Angelo

Over het einde van de relatie tussen Samantha en ex-verloofde Gerrit gaan heel wat geruchten in de rondte. Beide partijen hebben de afgelopen weken verwijten naar elkaar gemaakt over drugs- en alcoholgebruik en mishandeling. Samantha lijkt het hoofdstuk nu in ieder geval af te sluiten met een nieuwe vriend én een nieuwe naam voor haar baby.

In november kwam Samantha's zoontje Djemino ter wereld. De baby is inmiddels omgedoopt tot 'Angelo'. Oorspronkelijk was haar zoon namelijk vernoemd naar de doodgeboren kleinzoon van Gerrit. “Maar nu ik zonder hem verderga, noem ik hem Angelo de Jong”, laat Samantha weten. “Die naam had ik al in gedachten toen ik van Angelina in verwachting was.”

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws