Charlène van Monaco pakt uit en gaat voor nóg korter

Velen vinden het kapsel niet bij een prinses passen.

Lees ook

Een werkbezoek met prins Albert zorgt voor een nieuwe sightseeing van het kapsel van de prinses van Monaco.

De prinses heeft haar veel besproken kapsel alweer ingewisseld voor een nieuwe coupe, as you do ofcourse. De vrouw van prins Albert verscheen deze week bij een rugbyevenement met de nieuwe look. Charlène verraste in december vriend en vijand door in het openbaar te verschijnen met een zogeheten ’halfhawk’ waarbij het haar aan een kant opgeschoren is. Het baarde Char geen zorgen en dus besloot ze lekker haar eigen gang te gaan om heur coupe nóg korter te scheren knippen.

Vanaf nu draagt ze haar haar aan beide kanten kort en de achterkant van haar hoofd is geheel kaalgeschoren, zoals te zien is op onderstaand plaatje.

Met haar eerdere kapsel (zie hieronder) kreeg Charlène veel kritiek over zich heen, zo vonden velen het niet passen bij een prinses. Ze zei hierover tegen het Franse weekblad Point de Vue: “Dat kapsel is mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles.”

“De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige wat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijkere zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel,” vertelt Charlène. We zijn benieuwd naar de volgende stap wanneer ze weer plaatsneemt bij de royal coiffeur.

Beeld: Palais Princier de Monaco

Laatste nieuws

Zie ook