Deze knappe neef van Queen Elizabeth is fitnessinstructeur en wereldrecordhouder

Geen wonder dat hij honderdduizenden fans heeft.

Lees ook

Omdat hij afgelopen week zijn 22ste verjaardag mocht vieren, stond Queen Elizabeths achterneefje Arthur Chatto weer volop in de spotlights. Maar er zijn ook genoeg fans die de sportieve royal het hele jaar door volgen, en wij snappen wel waarom…

Arthur Chatto

Arthur is de zoon van lady Sarah Armstrong Jones, dochter van prinses Margaret, de zus van de Queen. Sarah trouwde met kunstenaar Daniel Chatto en kreeg twee zonen met hem, Sam (24) en Arthur, die 27ste in lijn van de troonopvolging is.

Net als prins William en prins Harry volbracht Arthur zijn middelbareschooltijd aan Eton College. Momenteel studeert hij geografie aan de Universiteit van Edinburgh, maar het is niet zijn opleiding die de aandacht trekt.

Arthur is namelijk veruit de meest sportieve Windsor-telg te noemen. Hij rent, roeit en traint erop los en helpt als personal trainer ook anderen een handje om spierballen te kweken. Met zijn roeiteam heeft hij zelfs een wereldrecord gevestigd: samen waren ze het jongste team ooit dat de uitdagende GB Row Challenge volbracht.

Instagram-hit

Arthur deinst er niet voor terug om zijn spierbundels te laten zien op Instagram en heeft dan ook meer dan 215 duizend trouwe volgers op het platform.

Of de 'Windsor Hunk' al bezet is of niet, daar bestaat nog wat onduidelijkheid over. Hoewel sommige bronnen beweren dat de afgetrainde royal vrijgezel is, zou Arthur volgens insiders een vriendin aan de haak hebben geslagen op de universiteit. Deze prins op het witte paard moeten we dus ook aan ons voorbij laten gaan.

Bron: PureWow, Vogue | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook