Zo ziet Married at First Sight-Chantal er nu uit

Chantal kiest voor een nieuwe look!

Chantal heeft met haar getatoeëerde brows en geelblonde haren bij menig Married at First Sight-kijker een blijvende indruk achter gelaten.

Inmiddels gaat de MAFS-ster voor een andere look, zo zien we op Instagram. Op het account Love Reality wordt een recent kiekje van MAFS-Chantal gedeeld. De blondine gaat tegenwoordig voor een heel andere look. Haar wenkies lijken een lichter tintje te hebben en ook haar platinablonde lokken lijken een stuk minder geel. Tegenwoordig gaat ze met een champagnekleurtje door het leven. Wij moeten zeggen: dat staat haar fan-tas-tisch!

Pech in de liefde

Het zit Chantal niet mee in de liefde. Eerder was ze al te zien in First Dates en trouwde ze in het tv-programma Married at First Sight met Henk. De twee ontdekten echter al snel dat ze toch niet echt bij elkaar pasten en besloten te scheiden.

Eind vorig jaar dacht ze opnieuw de liefde gevonden te hebben. Begin oktober liet Chantal namelijk nog weten in love te zijn met een man die ze in een bakkerij had ontmoet. Hier bestelde hij een saucijzenbroodje voor de MAFS-ster (how romantic). Hierna hielden ze contact en spraken ze vaker af. Tijdens een avondje bowlen vroeg hij haar verkering, waarbij hij de blondine zelfs een ring gaf. “Maar we gaan niet trouwen hoor”, klonk het toen. De romance bleek echter maar van korte duur, want ruim een maand later was het alweer einde verhaal voor de twee.

Misschien dat ze met haar nieuwe lokken een leuke man aan de haak weet te slaan. Benieuwd naar Chantals nieuwe look? Je bekijkt 'm hieronder:

Bron: Grazia | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws