Wanneer is hertogin Meghan uitgerekend van haar tweede kindje?

De Sussex'jes deelden het blije nieuws over Meghans zwangerschap met een nieuwe foto.

Lees ook

“Archie krijgt een broertje of zusje”, vertelden prins Harry en hertogin Meghan.

De hertogin is in verwachting van haar tweede kindje en men is massaal aan het gissen over een potentiële naam. Krijgt prinses Diana een eerbetoon, is het met een royal vleugje en is de beginletter een 'A'? We zijn in rep en roer, want we willen alles weten. Zo ook bijvoorbeeld wánneer we Baby Sussex 2 kunnen verwachten.

Een bron dicht bij het koppel wist te melden dat Meghan eind vorig jaar opnieuw zwanger raakte. En dat de baby eind van de lente geboren wordt.” Baby Sussex wordt rond eind juni verwacht. Dat wordt nog eens een gezellige boel, want grote broer Archie viert 6 mei zijn tweede verjaardag. Krijgt hij dan een lief broertje of zusje cadeau?

“Harry en Meghan hebben altijd al een paar kinderen gewild om hun bundle of joy te vergroten”, meldt de bron. In een interview met de BBC, kort nadat het stel z'n verloving had aangekondigd, vertelde Harry dat ze graag kinderen wilden krijgen. “Nog niet, nee, maar ik denk dat we uiteindelijk, stap voor stap, in de nabije toekomst een gezin zullen stichten”, zei hij.

© Chris Allerton / Sussex Royal, Queen Elizabeth krijgt baby Archie voor het eerst te zien

Eerder vertelde de prins, in een interview met Jane Goodall, dat hij en Meg “maximaal” twee kinderen zouden willen. De nieuwe Fab Four is dus in de maak en in aantocht. We wachten in spanning af!

Bron: Town & Country | Beeld: BrunoPress, Misan Harriman

Laatste nieuws

Zie ook