Carice van Houten verbaast met nieuw uiterlijk en ontvangt kritiek

‘Wat heb je in hemelsnaam met je gebit gedaan?’

Lees ook

Maandagavond was niemand minder dan Carice van Houten te gast bij Jinek. De actrice vertelde over haar nieuwe serie Red Light, maar kijkers hadden hun aandacht maar bij één ding: het nieuwe gebit van Carice.

Vanaf 19 februari is Carice weer te zien op de buis in haar nieuwe – nu al bekroonde – serie Red Light. Het is een verhaal over vrouwen die zichzelf verliezen en elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Het is Carices nieuwste project, waar ze haar tanden flink in heeft gezet. En niet zomaar tanden. Nee, Carice gaat al een tijdje door het leven met een heuse Hollywood smile.

Nieuw gebit

Heel bekend Nederland – van Gerard Joling tot Dave Roelvink en van Lil’ Kleine tot Thomas Berge – heeft inmiddels een perfecte hagelwitte lach. Hoewel Carice waarschijnlijk zelf hartstikke blij is met haar rechte witte tanden, zijn kijkers van Jinek toch minder onder de indruk van haar perfecte lach. “Omg Carice, je was zo mooi, maar wat heb je in hemelsnaam met je gebit gedaan? Verschrikkelijk”, klinkt het onder andere op Twitter. Ook een andere kijker vindt de verandering jammer: “Die facings en botox bij Carice van Houten hebben echt haar gezicht veranderd. Zonde toch?” Carice mengt zich ook in het gesprek en schrijft: “Haha is dit het gezicht van iemand die ’verbouwd’ is? Kijk maar naar de serie dan kun je het misschien allemaal ’beoordelen’. Fijne dag!”

Ook klinken er commentaren dat de actrice haar gebit onder handen heeft laten nemen. Daar heeft Carice echter nooit een geheim van gemaakt. In 2015 vertelde ze dat ze altijd al een slecht gebit had met ’14 gaatjes ofzo, ook in m’n voortanden’. Reden genoeg voor haar om destijds maatregelen te treffen: “Ik dacht fuck it, ik ga het (gebit, red.) een keer goed laten doen.”

Bron: Jinek, Tips en Weetjes | Beeld: Videostill Jinek, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook