David Beckham gaf Victoria ooit een vibrator van 1,7 miljoen & 5 andere bizarre cadeaus

Van diamanten seksspeeltjes en een koffer met een miljoen cash tot een ticket naar de maan. Hollywood is dol op over de top cadeautjes! Wie kreeg wat?

Lees ook

Van diamanten seksspeeltjes en een koffer met een miljoen cash tot een ticket naar de maan. Hollywood is dol op over de top cadeautjes! Wie kreeg wat?

Jasje van MJ

De zevenjarige North West, oudste spruit van Kim Kardashian en Kanye West, was zeker braaf geweest, want met Kerst kreeg ze een cadeau van 65.625 euro; het met parels versierde jasje dat Michael Jackson droeg naar de 65ste verjaardag van Elizabeth Taylor. Kim: “North is een grote Michael-fan, dus we wisten dat we dit móesten kopen toen het jasje onder de hamer ging bij Christie’s. Dit cadeau gaat een leven lang mee. North was heel dankbaar toen we het haar gaven.” Nu maar hopen dat de geest van Michael niet in het kledingstuk hangt, anders is North volgend jaar misschien (wel) ‘Bad’!

Blinkende vibrator

Het is geen geheim dat David Beckham een heel attente levenspartner is voor zijn Victoria. Het duurste cadeau dat hij haar ooit gaf: een met robijnen en diamanten versierde Bulgari ketting van acht miljoen. Het meest originele wat de Britse held zijn echtgenote-sinds-21-jaar cadeau deed – voor Valentijnsdag – kostte echter slechts 1,7 miljoen. Het was een vibrator met een diamanten jasje (10 karaat) en bijpassend collier (16 karaat). Een creatie van de Londense stripclubeigenaar en zakenman Peter Stringfellow. Slechts gemaakt in een oplage van tien stuks!

Privé vliegtuig

Sommige vaders krijgen sokken of een tekening, andere een luchtje of golfclubs. Maar als je vrouw Beyoncé is, dan weet je dat je geen dertien in een dozijn cadeautje krijgt voor Vaderdag. Enter de Bombardier Challenger 850, een privé vliegtuig ter waarde van 40 miljoen. Jay-Z was door het dolle heen met zijn presentje en gaf het hebbeding meteen een rol in zijn ‘Excuse me miss’-videoclip. Wat een slimme zet is, want zo wordt de jet ook zakelijk gebruikt. En Bé en Jé kennen vast een gehaaide accountant die daar een belastingvoordeeltje uit weet te slepen!

De herinnering blijft:

  • Haar booty verdient het beste! Ben Affleck gaf Jennifer Lopez een met robijnen, saffieren en parels versierde toiletbril.
  • Angelina Jolie maakte Brad Pitt blij met een 200 jaar oude olijfboom. Haar wens: dat hun liefde maar net zolang mee mocht gaan als deze boom.
  • Katy Perry trakteerde Russell Brand op een ruimteticket ter waarde van 200.000 euro. (Inmiddels hoopt ze dat hij daadwerkelijk naar de maan vliegt.)

Meer over-de-top cadeaus lezen? Je leest 't in de nieuwe Beau Monde, je bestelt 'm via deze link.

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook