Waarom hertogin Kate mogelijk óók in verwachting is

Meghan én Kate zwanger tegelijkertijd? Hoe leuk zal dat zijn?!

Prinses Eugenie is net bevallen, Zara Tindall en hertogin Meghan in blije verwachting, zou hertogin Kate volgen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zou je denken. Alles wijst erop dat hertogin Kate en prins William zich op een vierde kindje aan het voorbereiden zijn. “Het krijgen van vier kinderen is altijd al een wens geweest van Kate”, onthult een bron aan US Weekly. “Het plan werd op hold gezet door de komst van de pandemie. Maar nu is er licht aan het einde van de tunnel met de komst van het vaccin en prins George en prinses Charlotte gaan in april waarschijnlijk weer naar school. Hierdoor voelt de hertogin zich ready om het opnieuw te proberen.” Bekend is dat de hertogin in het begin van de zwangerschap vaak kampt met ochtendmisselijkheid, waardoor wij wel begrijpen waarom ze – mocht dit allemaal waar zijn – even wacht totdat twee van de drie kids éven van huis zijn.

Het idee van de uitbreiding tot Baby Cambridge 4 is helemaal gaan rollen sinds Kates jongere zusje, Pippa Middleton, in verwachting is van haar tweede kindje. “Kate weet dat haar biologische klok aan het tikken is en sindsdien zit ze op een voedingsrijk dieet om haar lichaam op een vierde zwangerschap voor te bereiden.”

Hoewel bekend was dat de hertogin van Cambridge graag kindje nummer vier wilde verwelkomen in haar leven, moest ze nog wel prins William even overtuigen. “Hij heeft altijd gezegd dat drie kinderen meer dan genoeg zijn. Bij de gedachte dat hij er vier had, voelde hij zich overweldigd. Maar Kate haar verlangen om nog een kindje te hebben, heeft 'm geïnspireerd. Hij had even de tijd nodig om erover na te denken en inmiddels zitten ze op dezelfde page en zijn ze enthousiast over een mogelijke uitbreiding in de toekomst.”

Maar hoe serieus zijn de plannen eigenlijk? Nou, best wel heel serieus. Wills en Kate zouden koningin Elizabeth zelfs al hebben ingelicht over hun toekomstplannen, waarop de bron toegeeft dat de Queen “dolblij” zou zijn. “Ze is dol op haar achterkleinkinderen. Wel is ze een beetje bezorgd over Kate aangezien ze weet dat ze niet zo maar een stapje terug zal gaan doen, mocht er een vierde spruit komen. Kate is namelijk niet van plan om een andere oppas in dienst te nemen (ze wil hands-on zijn), maar zolang ze gelukkig zijn, is Elizabeth gelukkig”, aldus de bron.

Mocht Kate kunnen kiezen, dan zou ze graag een meisje willen. Waarom? Zij en Pippa zijn “zeer hechte zussen” en de hertogin hoopt dat ze deze band haar dochter, prinses Charlotte, ook kan geven: “Ze wil dat Charlotte dezelfde plezierige ervaring heeft – om op te groeien met een klein zusje om in vertrouwen te nemen en op te letten.” We houden de Instagrampagina van de Cambridge’jes grondig in de gaten! Meghan én Kate zwanger tegelijkertijd? Hoe leuk zal dat zijn?!

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws