‘Koningin Elizabeth is woest op Meghan en dit is waarom’

Met alle gevolgen van dien. Harry en Meghan zijn gewaarschuwd...

Lees ook

Nu gaan de Sussex'jes buiten hun boekje en maken daarbij Queen Elizabeth boos.

Zo'n jaar geleden besloten prins Harry en hertogin Meghan hun royal leven vaarwel te zeggen en stapten daarbij uit de koninklijke familie. Koningin Elizabeth had hier begrip voor, maar voelde zich enorm aan de kant gezet door de Sussex'jes. Inmiddels is alles koek en ei, maar door de actie om bij talkshowhost Oprah voor de thee aan te schuiven (Meghan heeft een interview in maart gepland staan) lijkt een royal onenigheid aan te wakkeren. Met alle gevolgen van dien.

© BrunoPress

Het geplande tell-it-all interview met Oprah Winfrey zou het eerste grote interview worden van H&M sinds hun verhuizing naar de Verenigde Staten en iedereen is natuurlijk benieuwd wat er in dit uur besproken zal gaan worden. Zo zal het onderwerp 'Meghans leven in de koninklijke familie, de royal wedding, publieksdruk en het moederschap' grondig aangesneden worden. Later schuift ook prins Harry aan bij het gesprek om mee te praten over de verhuizing en de toekomstplannen.

© BrunoPress

Hoewel we niet kunnen wachten op Het Interview, sterker nog: op het spilling the tea, is koningin Elizabeth allesbehalve enthousiast over het aankomende interview. “Het feit dat Meghan naar alle waarschijnlijkheid nergens doekjes om zal winden, doet de koningin geen deugd. Ze ziet de deelname als verraad en haar eerdere belofte om prins Harry en Meghan terug te ontvangen in het koningshuis neemt ze dan ook terug.” Oh, dear…

Daar bovenop dreigt Harry zijn resterende militaire ere-titels en Meghan haar functie als patroness van het National Theatre te verliezen. Niet niks dus. Deze sancties zijn nog niet officieel aangekondigd, maar, voorspelt vanuit koninklijke bronnen, zitten er dik in. Hierdoor verliezen de Sussex'jes alle links naar de koninklijke organisaties die ze nog wél hebben.

Het interview zal plaatsvinden op 7 maart en wordt uitgezonden door CBS. All eyes on Meghan, Harry, Oprah én de Queen.

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook