Zó hadden we de tweede zwangerschap van Meghan kunnen zien aankomen

Als we iets beter hadden opgelet, dan hadden we het aan zien komen.

Lees ook

Waarom hebben we dit niet aan zien komen? Alle hints waren aanwezig..

Precies een week geleden kondigden prins Harry en hertogin Meghan aan in verwachting te zijn van Baby Sussex 2. Casual en chillend in hun tuin (gokken we trouwens?) deelden ze het kiekje waarmee ze de komst van hun nieuwe spruit bevestigden op het wijde web. De lieve foto zie je hieronder.

Maar als we iets beter hadden opgelet, hadden we waarschijnlijk veel eerder kunnen weten dat Baby Sussex 2 in de maak was. Harry en Meghan deden namelijk hun uiterste best om de zwangerschap verborgen te houden. En de coronacrisis was een goede dekmantel. Hertogin Meghan schreef eerder in een opiniestuk van The New York Times over het verliezen van haar ongeboren kindje, dus we wisten dat het stel een wens had voor een tweede kindje. De prangende vraag was alleen, wanneer?

Aan het begin van de lockdown waren H&M her en der te spotten en lieten ze zich vaak in het openbaar zien. Zo bezochten ze verschillende organisaties en deden vrijwilligerswerk. Echter, de laatste maanden zagen we ze een stuk minder. En wanneer je ze zag, was dat voor het digitale scherm. Maar ja, het was de lockdown, dus dat was toch normaal? Achteraf een goede dekmantel dus. Máár voorheen zagen we Meghan tot haar middel op een scherm en de afgelopen paar keer enkel haar gezicht.

Ook werd Meghan de laatste tijd gespot in wijde kleding terwijl een strakke yogapants voorheen de norm was. Wellicht een bewuste keuze om haar groeiende babybump te verhullen. En wat dacht je van de-niet-zo-traditionele-kerstkaart? Heel artistiek hoor, maar mogelijk ook een tactiek om de vorm van Meghans lichaam waziger te maken.

Nu Harry en Meghan officieel geen koninklijke leden meer zijn, moeten we niet al te veel hopen op informatie over Baby Sussex. “Ze willen dit doen onder hun eigen voorwaarden”, zeggen royalty-watchers. “We zullen niets over dit kind te weten komen tenzij ze dat zelf willen.” Dus voor nu is het afwachten geblazen en hopen op een stiekeme glimp van de Sussex babybump.

Bron: The New York Times, HLN, Twitter | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook