‘Meghan heeft veel steun aan prinses Eugenie tijdens zwangerschap’

Hertogin Meghan krijgt steun uit onverwachte hoek.

Lees ook

Ze zeggen dat een zwangerschap of het moederschap enorm verbindt.

Een voorbeeld? Hertogin Meghan die in verwachting is en prinses Eugenie die afgelopen week haar eerste kindje verwelkomde. Hoewel de warme familiebanden (met Harry en Meghan in de hoofdrol) vrijwel altijd onderwerp van gesprek zijn in de tabloids, lijkt de nicht van de prins een steun uit onverwachte hoek te zijn.

Alhoewel er geruchten de ronde deden dat er sprake was van frictie tussen Eugenie en Meghan, omdat Harry en zijn vrouw vlak na de geboorte van haar eerste kindje bekendmaakten opnieuw in verwachting te zijn, is daar volgens een anonieme bron absoluut geen sprake van. De ingewijde vertelt aan People: “In deze tijden komt de familie juist samen. Het is fantastisch dat Eugenie haar kindje heeft gekregen vlak voordat Harry en Meghan hun tweede verwelkomen.”

© BrunoPress

Eerder sprak de roddelpers van fictie doordat de Sussex'jes op Eugenie haar bruiloft zouden hebben verteld in verwachting te zijn van hun eerste kindje, Baby Archie. In het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family werd gesuggereerd dat Eugenie vond dat ze moesten wachten met de aankondiging van Meghans eerste zwangerschap, omdat dit in overlapping was met haar grote dag. En haar plotselinge vertrek uit Frogmore Cottage (je leest er in dit artikel meer over), leek ook een royal vete aan te wakkeren. Inmiddels zijn de banden bekoeld en zijn Meg en Eug een warme royal band aan het onderhouden. “Ze zijn heel close en beide koppels bewandelen hun eigen pad.”

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook