WINNEN: 5x DVD van de spannende hitserie The Undoing (gesloten)

Beau Monde mag deze week vijf DVD-exemplaren van deze bloedstollende hitserie weggeven.

Lees ook

In The Undoing komt het leven van de rijke New Yorkse therapeut Grace Fraser (Nicole Kidman) op zijn kop te staan wanneer haar man Jonathan (Hugh Grant) betrokken raakt bij een moordzaak. Zijn mysterieuze gedrag en de ontdekking van zijn minnares brengen zijn huwelijk met Grace in een nog groter gevaar.

Beau Monde mag deze week vijf DVD-exemplaren van deze bloedstollende hitserie weggeven. Deze serie geproduceerd door HBO® bevat niet alleen een vijf sterrencast, ze laat je iedere aflevering gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten! Het weergaloze The Undoing – genomineerd voor vier Golden Globes – is vanaf 24 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

Grace en Jonathan Fraser leiden het leven waarvan ze altijd al gedroomd hebben: succes, erkenning en een zoon op een dure privéschool in Manhattan. Maar ineens komt alles op losse schroeven te staan. Een gewelddadige dood. Een verdwenen echtgenoot. Onvoorstelbare onthullingen. Nicole Kidman en Hugh Grant spelen de hoofdrollen in deze meeslepende limited series van schrijver David E. Kelley ('Big Little Lies') en regisseur Susanne Bier ('Bird Box' en 'The Night Manager'). Klinkt veelbelovend? Beau Monde vindt van wel en geeft daarom vijf exemplaren weg om jou een moment voor jezelf te creëren. Wij zorgen voor entertainment, jij voor een borrel en een snack? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: HBO

Laatste nieuws

Zie ook