doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dit is waarom hertogin Kate haar naam wil veranderen

Dit vinden William en Kate van Harry en Meghans interview met Oprah

'Het is een vreselijk slechte timing, met prins Philip die in het ziekenhuis ligt.'
William en Kate

Het zeer openhartige interview van Harry en Meghan dat komend weekend wordt uitgezonden, zou de Queen woest hebben gemaakt. En als we insiders mogen geloven, zijn ook Kate en William er niet van gediend...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

'Vreselijke timing'

In het interview met Oprah willen de Sussex'jes – nu officieel royal-af – hun kant van het verhaal niet langer onder stoelen of banken steken. Dat tot grote schrik van Buckingham Palace, dat niet bepaald op zo'n candid discussion zit te wachten.

Volgens een bron van Us Weekly zijn ook prins William en hertogin Kate niet te spreken over het besluit van Harry en Meghan om het interview plaats te laten vinden: "Ze vinden het onaanvaardbaar, vooral gezien de vreselijk slechte timing met prins Philip die in het ziekenhuis ligt. Ze zijn er erg door ontdaan."

Ziekenhuisopname

Het interview was al aangekondigd voordat Harry's grootvader prins Philip in het ziekenhuis werd opgenomen. De 99-jarige hertog van Edinburgh maakt het naar verluidt al beter, maar werd gisteren nog naar een ander ziekenhuis overgeplaatst. Gezien de precaire gezondheidstoestand van Philip komt de primetime uitzending van Harry en Meg erg ongelegen voor de rest van de royal family.

Voor zichzelf hebben William en Kate daarentegen weinig te vrezen, meldt een andere bron. "[Harry en Meghan] zullen niets kwaads zeggen over prins William en hertogin Kate. Ze willen niet nog meer olie op het vuur gieten."

De relatie tussen de broers wankelt al jaren, al zou William hopen op een spoedige verzoening nu de royal duties niet meer in de weg staan. "Beide partijen zien in dat er een verschil is tussen de persoonlijke band die ze hebben als familie en de professionele band die ze hebben op het gebied van de family business."

Bekijk hieronder de eerste beelden van het (nu al veelbesproken) interview:

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws