WINNEN: 5x proefpakket van The GUTsy Captain Kombucha (gesloten)

Gefermenteerde frisdrankhit maakt kiezen voor lekker én bewust een makkie!

Ben jij ook zo'n fan van het populaire gezondheidsdrankje kombucha? Of nog niet? Dan is het proefpakket van The GUTsy Captain Kombucha een goede start.

Je hebt vast wel eens gehoord van het populaire gezondheidsdrankje kombucha. De biologische, smaakvolle The GUTsy Captain Kombucha wil de Beau Monde lezeressen graag de kans geven om verschillende Award-winnende smaken te laten proeven. En, daarbij ook de ZERO sugars variant. Waarom? The GUTsy Captain heeft het productieproces met zoveel focus en aandacht ontwikkeld dat je na het proeven niks anders meer wilt. En dat willen we natuurlijk allemaal. Een pakket bestaat uit verschillende flesjes/blikjes met smaken als rasperry, ginger/lemon en original. Zowel de normale, als de ZERO edities. De waarde van zo’n proefpakket is €26.

The GUTsy Captain Kombucha is een bewuste keuze voor iedereen die kapitein wil zijn over diens eigen leven. Kombucha, oorspronkelijk gemaakt van groene thee die wordt gefermenteerd, is niet voor niets een wereldwijde hit als een lekker frisdrankalternatief. De natuurlijke ingrediënten en de mogelijke geneeskrachtige werking ervan maakten het drankje al populair in de hippiecultuur in de sixties en heeft sinds een aantal jaar een terechte comeback gemaakt. Stoer, met een zuurtje en bereid volgens eeuwenoud Aziatisch recept. The GUTsy Captain lanceert een zero sugar variant waarbij het authentieke productieproces en de award-winnende smaakformule behouden blijft.

Het suiker- én alcoholvrije drankje

The GUTsy Captain Kombucha wordt tot op de dag van vandaag met de hand en in kleinschalige batches gemaakt. Door het goed bewaakte fermentatieproces zijn geen conserveringsmiddelen nodig en kun je ze buiten de koeling bewaren, al smaakt ‘ie gekoeld het allerlekkerst. Perfect voor on the go. Bij de originele reeks Kombucha’s blijft er – na fermentatie – een klein percentage natuurlijke suikers over. De nieuwe ZERO editie wordt nét wat langer gefermenteerd zodat dit percentage nihil wordt. Steffi Haazen, Voedingsdeskundige bij Dr. Goodfood: “Kombucha is een gefermenteerd product dat bijdraagt aan een goede darmgezondheid, waardoor het past in een puur en bewust voedingspatroon. Voor iedereen die extra let op de suikerinname is een zero variant een goede optie; deze is door een langer fermentatieproces geheel suikervrij.”

Een dubbel bewuste keuze dus. En niet alleen als biologische frisdrankvervanger, maar ook voor komend borrelseizoen. Matuska: “Door de intense smaken is kombucha een ideale verfrissende dorstlesser: voor wanneer je in je tuin of op je balkon aan het genieten bent van de zon, of straks, als we weer het terras op mogen, en je toe bent aan een smaakvol (en alcoholvrij) drankje.” Jij bent de kapitein, en met een dosis suikervrije kombucha koers je zo af op de start van een bewuste zomer. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: GUTsy Captain

Laatste nieuws