Kim Kötter deelt intieme beelden van de bevalling

"Ik ga hier dus helemaal niet goed op", schrijft Kim.

Lees ook

Inmiddels is het een week geleden dat Kim Kötter en Jaap Reesema ouders werden van hun derde zoon. Het prachtige jongetje kreeg de naam Ted en maakt het enorm goed. In een emotionele post op Instagram blikt Kim terug op de bevalling.

Op de foto die Kim via Instagram deelt, zien we de kleine Ted die nét geboren is. In een bericht bij de foto blikt Kim terug op dit bijzondere moment. “Ik ga hier dus helemaal niet goed op”, laat ze weten. “Het gaat te snel! Ik denk dat dit komt door het besef dat dit echt de allerlaatste keer is, plus het feit dat alles zoveel bewuster gaat in dit coronatijdperk.” De trotse moeder deelt vervolgens dat ze bij het zien van deze foto alles weer in detail terugkomt in haar gedachten. “Sommige details wil ik liever nog even skippen, maar deze foto zegt alles”, grapt ze vervolgens.

“Het ongeloof en de verwondering dat de baby er is, dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een top team en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd. Wow. Super spannend, super kwetsbaar, het voelt heel intens”, gaat Kim verder. Kim blikt terug op het moment dat ze zich een oermoeder voelde. “Je hebt een strijd geleverd voor echt het allermooiste op de wereld”, legt ze uit. “Mijn zoon. Onze zoon. Hij is er.”

Een wonder

Kim en lover Jaap zijn inmiddels de trotse ouders van drie zoons. Onze droom is uitgekomen. Drie gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde”, liet Kim onlangs weten op Instagram. Daarbij liet ze ook weten dat de geboorte van Ted een wonder is. De andere zoons van Kim en Jaap werden namelijk met behulp van een ivf-traject geboren. Het koppel had nooit verwacht dat Kim op de natuurlijke manier in verwachting kon raken. De geboorte van Ted is hierom extra bijzonder.

Bron: Instagram KimKötter, Grazia | Beeld: BrunoPress (openingsbeeld)

Laatste nieuws

Zie ook