Het haaraccessoire van prinses Eugenie is razend populair en vliegt de winkels uit

En ook hertogin Kate is fan!

Eugenie van York is niet alleen maar een prinses en kersverse moeder, maar vanaf nu dus een echte trendsetter.

Het haarstuk die zij recent droeg, blijkt een hit en is overal uitverkocht. Afgelopen weekend deelden Eugenie en haar man, Jack Brooksbank, een eerste kiekje van hun pasgeboren zoon én onthulden zij de naam van de kleine spruit. De prinses hield haar ensemble neutraal en hield er een simpele look op na (welke pasbevallen moeder heeft dáár überhaupt tijd voor?), wel pimpte ze 't op met haar favoriete haaraccessoire: een fluwelen haarband van Jennifer Behr.

De band blijkt ook nog eens praktisch: zo houdt het je haar uit je gezicht aangezien je, als nieuwe ouder, 24/7 boven je kleine hangt om 'm te bewonderen. Al een tijdje zie je soortgelijke exemplaren voorbijkomen op de hoofden van menig influencer en modefanaat, en sinds kort hoort daar ook een prinses bij. Alhoewel, hertogin Kate is er ook fan. Tijdens haar bezoek aan Ierland, vorig jaar, droeg zij er ook eentje. ↓

Eugenie heeft in ieder geval bewezen dat de haarband de juiste investering is als je een simpele outfit wat meer flair wilt geven.

Ook er zo bij lopen als de prinses? Neem dan een kijkje op jenniferbehr.com

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws