Waar kan ik het interview van Harry & Meghan met Oprah vanavond zien?

All eyes on Meghan en Harry...

Lees ook

Heel de wereld is ervan in de ban. Het interview van Harry en Meghan dat vanavond op de buis te zien zal zijn.

Oprah Winfrey spreekt met Meghan in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk. En dat an sich belooft wat. Later schuift prins Harry ook aan bij het gesprek. Hij vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin. Aan de videofragmenten te zien, wordt er heel wat losgepeuterd en zullen we het een en ander te horen krijgen.

In de Verenigde Staten wordt het artikel uitgezonden door CBS op zondag 7 maart van 20:00 tot 22:00 uur (ET). Britse zenders waren massaal aan het strijden om het interview uit te zenden, en uiteindelijk gaat ITV ervandoor als ‘grote winnaar’. Zij zenden het interview uit op maandag 8 maart in de avond. In België wordt diezelfde maandagavond om 21:20 uur het interview vertoond op de VRT (België 1). Helaas moeten we in Nederland nóg een dagje langer wachten tot we het hele interview terug kunnen kijken. Op dinsdag 9 maart om 20:30 uur zal het anderhalf uur durende interview te zien zijn op Net5.

Er zijn dus al een paar fragmenten van het interview vrijgegeven. Daarin vertelt Meghan dat de familie had kunnen weten dat Meghan en Harry hun mond zouden opentrekken. “Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.”

Bron: CBS, Net5 | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook