Meghan en Harry onthullen geslacht van hun kindje

Krijgt Archie een broertje of zusje?

Lees ook

Hét interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en Harry maakte de tongen behoorlijk los. Naast heel wat royal revelations verklappen de Sussex'jes ook het geslacht van hun volgende kindje.

Roze muisjes!

Meghan en Harry gingen onlangs in gesprek met Oprah over hun leven als (voormalig) royals. Meghan voerde het eerste deel van het interview alleen. Aan het begin van het gesprek deelde de voormalig Suits-actrice dat ze het geslacht van haar ongeboren kindje zou onthullen. Maar dit wilde Meghan echter doen als haar man erbij was – Harry schoof namelijk pas halverwege het interview aan.

Harry vertelde vervolgens trots dat hij en Meghan aankomende zomer een meisje mogen verwelkomen in hun jonge gezinnetje. “We zijn dankbaar en beide opties zouden geweldig zijn geweest”, begint Harry. “Maar eerst een jongen en nu een meisje… Wat kun je je nog meer wensen?”

Kinderwens

Ook deelden de twee of ze graag een groot gezin willen, maar daar lijkt het niet op. “Two it is”, deelde Harry. Momenteel leiden Harry en Meghan een gelukkig leven met hun zoon Archie en hun hond. De hertogin voegde eraan toe dat haar verhaal met Harry een heel gelukkig einde heeft. “Beter dan welk sprookje dat je ooit hebt gelezen.”

Meghan en Harry werden op 6 mei 2019 ouders van zoontje Archie. Op 14 februari 2021 deelde het stel dat Archie een grote broer zou worden. Dit prachtige babynieuws kwam een paar maanden nadat Meghan eind november 2020 het verdrietige nieuws deelde dat ze een miskraam had gehad. Ze schreef openhartig over het verlies van haar ongeboren kindje in een hartverscheurende column in The New York Times.

Roze ring

We hadden het geslacht van Meghans baby al kunnen weten voordat ze aanschoof bij Oprah. Fans van de Sussex'jes zagen namelijk al een 'verborgen aanwijzing' in de knalroze edelsteen die Meghan om haar vinger droeg toen ze voor het eerst na de aankondiging in het openbaar verscheen. Dus toch!

Bron: Buzzfeed, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook