Smoorverliefde Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo van haar vriend zetten

De naam van haar nieuwe liefde prijkt sinds kort in grote letters onder haar sleutelbeen.

Samantha 'Barbie' de Jong is in de wolken met haar nieuwe liefde en de hele wereld mag het weten. Daarom heeft de realityster afgelopen weekend de naam van haar vriend op haar borst laten tatoeëren.

Twee nieuwe tatoeages

Tatoeëerders mogen sinds vorige week weer hun deuren openen. Voor Samantha de uitgelezen kans om in de stoel te gaan liggen. Dit weekend liet ze namelijk de namen van haar twee nieuwe liefdes vereeuwigen op haar lichaam.

Op haar onderarm is nu ‘Angelo’ te lezen, de naam van haar drie maanden oude zoontje. De blondine liet ook meteen de voornaam van haar nieuwe liefde vastleggen op haar bovenlijf. ‘Eigendom van Gelmore’ prijkt nu in grote letters op haar borst.

Matchende tatoeages

En Samantha is niet de enige die nieuwe inktletters op haar lichaam heeft laten zetten. Vriend Gelmore deed ook mee en heeft een matchende tattoo in zijn nek, waarop ‘Eigendom van Samantha’ is te lezen, eveneens met een groot hart.

Trots op het resultaat

De tatoeages vallen behoorlijk op, maar gelukkig is Samantha dolblij met het resultaat. “Vandaag samen met mijn TROTS bij Danny’s Tattoo Place om twee tattoos te laten zetten, van me kleine mannetje Angelo en van me man Gelmore”, schrijft Samantha op Instagram. “Onwijs mooi geworden.” Bij een tweede kiekje wil ze dit nog eens benadrukken: “Trots op mijn tattoos en echt supermooi gedaan.”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws