Dit zijn de blijmakers van Geraldine Kemper!

Geraldine Kemper (31) deelt haar grote genoegens en kleine pleziertjes.

Lees ook

“Niets maakt gelukkiger dan tussen de vintage puinhopen een parel vinden.” Geraldine Kemper (31) deelt haar grote genoegens en kleine pleziertjes.

Moederliefde

“Mijn moeder is mijn nummer één. Ze heeft mijn zus en mij in haar eentje opgevoed, deze vrouw heeft zoveel voor ons gedaan. Mama heeft en geeft heel veel energie. Het klinkt cheesy, maar ze is echt de aller-, aller-, allerleukste.”

Vintage parel

“Sinds een jaar mag ik van mezelf alleen nog maar vintage of duurzame kleding kopen. Niets maakt gelukkiger dan tussen de vintage puinhopen een parel vinden. Mijn beste vondst: een suède lapjesjas tot mijn enkels in herfsttinten, mijn favo seizoen.”

Big Brother

“Zo tof dat ik voor RTL 5 ‘Big brother’ – de moeder aller realityshows – mag presenteren. Het is een langlopend project, een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Voor de eerste aflevering was ik gezond nerveus. Ik heb niet veel live televisie gedaan, je wilt natuurlijk niet afgaan.”

Zomer-fun

“Ik ben een technomeisje. Ik ga ’s avonds een donkere technokelder in en kom er ’s ochtends om half zes zielsgelukkig weer uit. Festivals zijn ook fijn: dansen in het gras. Dat heb ik zo gemist afgelopen zomer. Mijn project voor komende zomer is een campertje kopen, dat opknappen en er alle festivals mee afgaan. Met mijn achternaam is het heel raar dat ik nog geen Kemper-tje heb, haha!”

Vakvrouw

“Televisie maken verveelt nooit, elke dag is anders. Het is dynamisch, je komt op veel plekken en ontmoet toffe mensen. Echte vakvrouwen vind ik Sophie Hilbrand en Chantal Janzen. Sophie is zo puur. Ze speelt geen presentator, ze is altijd Sophie. En Chantal, de queen van RTL, lijkt alles te kunnen. Ze geeft zichzelf meer dan tweehonderd procent. En dan heeft ze ook nog eens een tijdschrift, is ze moeder en heel actief op Instagram. Slaapt die vrouw wel eens?”

Meer lezen over Geraldine? Je leest het in de nieuwe Beau Monde, vanaf morgen in de winkels!

Bron: Sandra ten Brink

Laatste nieuws

Zie ook