André Hazes en verloofde Monique Westenberg zetten opnieuw punt achter relatie

'Er kwamen toch weer meer spanningen'

Lees ook

Vorig jaar won André Hazes het hart van Monique Westenberg weer terug en afgelopen december ging de zanger voor haar op één knie. Hun liefdesverhaal heeft nu toch weer een andere wending gekregen: Andrés management bevestigt dat de twee niet meer samen zijn.

Liefdesleven

Zo'n drie maanden geleden, op 12 december, vroeg André Monique ten huwelijk. De twee sloten het jaar volledig anders af dan hoe ze het waren begonnen. Een jaar daarvoor ruilde de zanger zijn stabiele gezinsleven en de moeder van zijn kind namelijk in voor een korte fling met presentatrice Bridget Maasland.

Na een relatie van vier maanden besloten André en Bridget om uit elkaar te gaan. André had genoeg van zijn wilde levensstijl en gooide het roer volledig om: de drank werd afgezworen en de zanger was bijna dagelijks in de sportschool te vinden. En dat wierp zijn vruchten af. Niet alleen voor André zelf, maar ook voor zijn relatie met Monique.

Opnieuw uit elkaar

Hoewel het tweetal kortgeleden nog genoot van een romantisch tripje op Bonaire, lijkt de relatie tussen hun inmiddels toch weer op de klippen te zijn gelopen.

Een goede bekende wist aan Story te vertellen dat kort na de vakantie de bom barstte tussen André en Monique. André zou zijn spullen al hebben gepakt en uit hun woning te zijn vertrokken. Monique en zoontje André Jr. liet hij achter. Tevens deelde Monique vanochtend een mysterieuze foto op Instagram. Bij een foto met haar zoontje schrijft ze de tekst: “Onvoorwaardelijk.”

Inmiddels is het nieuws bevestigd door het management van André: “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp”, vertelt het management aan Privé.

“Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

Bron: Tips en Weetjes, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook