Zó behoudt de prachtige Halle Berry haar killerbody

De mooie Halle Berry heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Hoe krijgt ze dat voor elkaar?

Lees ook

De mooie Halle Berry heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Hoe krijgt ze dat voor elkaar?

Halle Berry vindt altijd tijd om prioriteit te geven aan haar fitnessroutine, zelfs midden in een pandemie. De actrice vertelde People hoe ze haar routine de afgelopen maanden heeft moeten aanpassen, en ze geeft toe dat het niet gemakkelijk was. “Ik denk dat het tijdens deze virusperiode gemakkelijk is om onze 'actieve dagen' te vergeten, omdat we gewoon niet de dingen kunnen doen die we vroeger deden en het moeilijk is om manieren te vinden om dat thuis te doen,” vertelt Berry. Maar ze heeft er haar missie van gemaakt om overdag tijd te vinden om te sporten, werk gedaan te krijgen en moeder te zijn.

Hoe blijft ze in vorm?

Om haar thuistrainingen te upgraden, vertrouwt ze op haar eigen merk fitnessapparatuur om in vorm te blijven. Ze vertelde People dat haar go-to-uitrusting het verzwaarde springtouw, het yogawiel en de weerstandslus van het hele lichaam omvat. Het verzwaarde springtouw is geweldig voor cardio (plus de gewichten zijn afneembaar), terwijl het yogawiel handig is voor mobiliteitswerk. De weerstandslus biedt zeven niveaus voor versterking en het tonen van je lichaam. “Halle traint als een MMA-jager, waarbij ze zich richt op vechtsporten en boksen, evenals kracht- en conditioneringsoefeningen. Ook ze is dus een grote fan van yoga om de flexibiliteit en coördinatie te verbeteren. Kort gezegd: ze gaat heel hard in de sportschool”, vertelt haar trainer, Peter Lee Thomas.

Voedingspatroon

Maar het strakke sportregime is niet het enige waar Berry haar prachtige lijf aan te danken heeft. Zo let ze ook erg op haar voeding. De actrice volgt namelijk een ketogeen dieet (weinig tot geen koolhydraten en veel vetten) en om haar sportprestaties te versterken drinkt ze na het trainen altijd een eiwitrijke chocolade shake. “Ik denk elke keer na over het voedsel dat ik in mijn lichaam stop; hoe dit mijn lichaam zal beïnvloeden en in welk opzicht het mij zal voeden.”

Wat betreft haar geestelijke gezondheid?

De actrice schrijft in haar A Journal on Joy, waarvan ze zei dat het mensen helpt geluk in hun leven te cultiveren door “je te begeleiden bij het stellen van intenties, het vinden van affirmaties en het manifesteren van je leven”. Volgens Halle Berry is het geheim van haar succes, het alles door elkaar halen. “Het ontdekken van nieuwe, creatieve manieren om actief te blijven, me geïnspireerd en energiek te voelen en het ook leuk te maken als dingen alledaags en eentonig aanvoelen, is de sleutel geweest voor mijn mentale en fysieke gezondheid.”

Bron: People, Prevention US | Beeld: BrunoPress (openingsbeeld), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook