doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Deze feitjes over Bridgerton wist je vast nog niet

Helaas! Actrice Nicola Coughlan deelt slecht nieuws voor Bridgerton-fans

Lady Whistledown zou er geen goed woord voor over hebben.
Nicola Coughlan

Na Netflix' heugelijke aankondiging dat er een tweede seizoen van Bridgerton aan zit te komen, komt actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) met een flinke tegenvaller voor de fans van het kostuumdrama.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Seizoen twee

Gevalletje blij gemaakt met een dode mus: diverse Amerikaanse media meldden onlangs dat de opnames van het tweede seizoen van Bridgerton van start waren gegaan. Ook werd een foto van Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) en Luke Newton (Colin Bridgerton) die op de set stonden gedeeld.

Helaas bleek een foto dit keer niet meer te zeggen dan duizend woorden. Nicola, die de glansrol van Penelope voor haar rekening neemt, reageerde namelijk op Twitter op de geruchten. Zo meldde ook Boohoo dat de opnames van Bridgerton al waren begonnen, waarop Nicola reageerde met: “Nog niet.”

Pruiken en jurken zijn nog niet klaar

Gelukkig deelt Nicola ook meteen goed nieuws, want het lijkt erop dat de opnames van het kostuumdrama binnenkort dan écht van start gaan. “De pruiken en jurken moeten nog worden gemaakt, maar we starten binnenkort met filmen!”

Wat betreft de foto van Luke en Jonathan samen op de set: dit bleek een oud kiekje van de twee te zijn. Media namen echter aan dat Luke – die de foto op Instagram plaatste – hiermee aankondigde dat de opnames van start waren gegaan. Soms zie je wat je wilt zien!

Inmiddels staan de hashtags #throwback en #season1 in grote letters bij de foto, zodat fans niet langer op het verkeerde been worden gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws