Binnenkijken bij de Italiaanse villa van prinses Beatrice en Edoardo

De zustervilla van dit riante optrekje is zelfs te huur als Airbnb.

Hoewel prinses Beatrice niet kan klagen over de optrekjes van haar familie, heeft ze er dankzij haar man Edoardo Mapelli Mozzi toch maar twee mooie Italiaanse villa's bij. Op een uurtje rijden van het Comomeer ligt het onderkomen van Edoardo's familie.

Twee villa’s

Prinses Beatrice stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Edoardo Mapelli Mozzi, een vastgoedontwikkelaar afkomstig uit een adellijke Italiaanse familie. De thuisbasis van zijn familie is een villa (zeg maar gerust paleisje) in het dorpje Ponte San Pietro en een kleinere 'zustervilla' in het nabijgelegen Casatenovo. Die laatste is voor zo'n 1000 euro per nacht te huur op Airbnb. We kijken even rond…

Villa Mapelli Mozzi (Ponte San Pietro). Beeld: Wikimedia Commons.

Mocht het weer kunnen, dan heb je in de villa genoeg ruimte voor talloze dinergasten. Geen wonder dat het een geliefde plek is voor een Italiaanse destination wedding.

En die ceremonie kan natuurlijk ook in de riante tuin.

Lederwarenmerk Coccinelle gebruikte de badkamer als locatie voor een shoot, waardoor we het bad op pootjes kunnen bewonderen.

Maar óók voor een luxueuze yogaretreat is de Italiaanse villa te boeken. Probeer je met al die pracht en praal om je heen maar eens op je ademhaling te concentreren.

Bron: HELLO | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws