Net bevallen Pippa Middleton maakt indruk met stijlvolle verschijning

De 'zus van' werd gespot met haar pasgeboren dochter en een Kate-waardige outfit.

Een paar dagen na de geboorte van dochtertje Grace Elizabeth Jane maakte Pippa haar opwachting in een chique-maar-comfy outfit.

Met een royal stijlicoon en toekomstige koningin als zus kun je leren van de beste. Pippa Middleton maakte een kleine week na de geboorte van haar tweede kindje een wandeling door het zonnige Londen en koos daarbij voor een casual chic look die ook de hertogin van Cambridge niet zou misstaan.

De socialite en nieuwbakken moeder werd gezien in een zwart-bruine jurk van Hobbs, gecombineerd met een zwarte trenchcoat (Karl Lagerfeld Paris). Het Londense lentezonnetje nodigde uit tot blote benen en een retro zonnebril van Ray-Ban. Onder het geheel droeg Pippa smetteloos witte sneakers, iets waar big sis Kate ook een voorliefde voor lijkt te hebben – al trok zij kort na de geboorte van haar kinderen keer op keer haar hakjes uit de schoenenkast voor de persfoto's.

Bekijk HIER de hele outfit van Pippa.

Pippa's dochtertje Grace werd op 15 maart geboren. Het is het tweede kindje van de socialite en haar man James Matthews. Samen hebben ze al een zoontje, Arthur.

Bron: Marie Claire US | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws