Zwangere Ellie Goulding over prinses Eugenie: ‘Ze is erg inspirerend’

Sinds de bruiloft van William en Kate is de zangeres goed bevriend met de prinses.

Lees ook

Ellie Goulding is goed bevriend met de royals sinds ze mocht optreden voor prins William & Kate (vóór Meghan in beeld kwam gingen de geruchten zelfs dat ze iets had met prins Harry).

Inspirerend

Vooral met prinses Eugenie kan Ellie het uitstekend vinden. Zij zou ook degene zijn die de zangeres gekoppeld heeft aan haar huidige echtgenoot, Caspar Jopling. Nu Ellie voor het eerst zwanger is, heeft ze veel steun aan haar goede vriendin, die ook pas moeder is geworden.

“Ze is een geweldige vriendin in dit hele proces. We hebben eindeloze gesprekken over zwangerschap”, vertelt Ellie aan The Telegraph. “Ze is heel erg inspirerend, omdat ze alles zo kalmpjes aanpakt.”

Lang geheimgehouden

Haar zwangerschap hield Ellie maandenlang geheim. Voor haarzelf was het ook een verrassing, vertelde ze eerder aan de Britse Vogue.

“Ik had geen idee dat ik zwanger was. Ik kwam erachter toen Casper en ik een korte trip maakten om te vieren dat we één jaar getrouwd waren. Het was niet het plan. Het idee dat ik zwanger zou kunnen worden leek onwerkelijk.”

“Ik kijk er naar uit om een moeder te zijn – maar ik wil ook blijven werken. Ik kan niet wachten om weer on tour te zijn. Ik kijk uit naar de uitdaging. Het wordt een compleet nieuwe ervaring.” En eentje waarbij royal mom Eugenie gaat helpen dus!

Bron: US Weekly, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook