Op deze manier zou Meghan haar dochter op de wereld willen zetten

Meghan wilde ook thuis van Archie bevallen, maar dat werd ‘m destijds niet.

Lees ook

Op Valentijnsdag deelden de Sussex'jes het prachtige nieuws dat ze opnieuw ouders worden.

In de zomer wordt Baby Sussex #2 verwacht en rumor has it dat het koppel z'n dochter thuis ter wereld wil brengen.

Thuisbevalling

Meghan zou het liefst thuis willen bevallen van haar dochter, dit beweert een bron die dicht bij het koppel staat tegenover Page Six. Zet de hertogin van Sussex haar dochter daadwerkelijk thuis, dus in Californië, op de wereld? Dan is de kleine hiermee het eerste kind binnen de Britse koninklijke familie dat buiten Engeland wordt geboren. En het tweede kindje dat níet in een ziekenhuis geboren wordt. Zo beviel Zara Tindall (dochter van prinses Anne) afgelopen maand in haar eigen badkamer nadat haar weeën plots heviger werden en er geen tijd meer was om naar het ziekenhuis gereden te worden.

Hoewel het nog enkel geruchten zijn dat Megs thuis wil bevallen, is het niet heel onwaarschijnlijk. Zo plande Meghan voor baby Archie ook een thuisbevalling, al kon dat om medische redenen niet doorgaan. “Uiteindelijk adviseerden haar doktoren om naar het ziekenhuis te gaan”, aldus de bron. Meghan en Harry, die niets liever wilden dan een veilige bevalling, vertrokken toen naar het Portland ziekenhuis in Londen, waar Archie op 6 mei 2019 werd geboren.

A baby girl

Tijdens Meghans eerste zwangerschap maakte het koppel het geslacht van het kindje pas bekend nadat Archie geboren was. Over het geslacht van hun kindje deden ze tijdens deze zwangerschap echter niet mysterieus. Zo onthulde Harry in het interview met Oprah dat het stel een dochter verwacht. ““Het is een meisje”, vertelde hij toen trots. “We zijn dankbaar en beide opties zouden geweldig zijn geweest. Het voelt fantastisch. Om eerst een jongen te krijgen en daarna een meisje, wat kun je je nog meer wensen?”

Bron: Marie Claire NL | Beeld: BrunoPress, Buckingham Palace

Laatste nieuws

Zie ook