Zóveel verdiende Meghan Markle voor een aflevering van Suits

De hertogin is voor een leuk bedrag gevraagd om nog één keer haar opwachting te maken in de serie.

Anno 2021 verdienen Meghan Markle en Harry aan leuke deals met Netflix en Spotify. Maar ook zonder deze deals zouden de Sussex'jes zich prima kunnen onderhouden. Zo bouwde Meghan tijdens haar carrière als actrice al een leuk eigen vermogen op, maar hoeveel verdiende ze toen eigenlijk?

Meghan in Suits

Voordat Meghan in het huwelijksbootje stapte met Harry, was ze werkzaam als actrice. Van 2011 tot 2018 vertolkte ze de glansrol van Rachel Zane in de hitserie Suits. Hoewel Meghan niet de hoofdrol voor haar rekening nam, had ze wat betreft salaris niks te klagen. Zo zou de actrice naar verluidt zo'n 57.500 dollar per aflevering binnen harken.

Bovendien speelde Meghan destijds ook nog weleens in kleine films, verdiende ze geld met campagnes én schreef ze artikelen voor haar blog The Tig. Voordat ze Harry het jawoord gaf, zou de actrice volgens The Independent dan ook zo'n 5 miljoen dollar waard zijn. Ka-ching!

Terugkeer Suits

Tegenwoordig acteert Meghan niet meer en zijn zij en Harry ook niet langer meer werkzaam als royals. Momenteel verdienen de Duke en Duchess aan leuke deals die ze binnensleepten met Netflix en Spotify. Ook liet prins Harry in het interview weten dat hij veel heeft gehad aan het geld dat zijn moeder hem heeft nagelaten.

Meghan zou in 2020 echter een aanbod hebben gekregen om nog één keer terug te keren als Rachel in Suits. Naar verluidt had haar voormalig werkgever NBC Universal een aanbod gekregen van maar liefst vijf miljoen dollar als Meghan nog één keer in Suits zou spelen en een beautyproduct zou promoten. Geen slechte deal!

Bron: Fem-Fem, Dingen voor Vrouwen, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws