Hoe komt hertogin Meghan aan die geweldige glow?

Hoe Meghan Markle toch aan die goede huid komt? Het is eigenlijk heel simpel.

Meghan Markle's schoonheidsspecialist verklapt hoe Meghan aan haar glow komt.

Er wordt vaak gesproken over de zwangerschaps-glow, maar feit is dat Meghan Markle altijd een ongelooflijk goeie huid heeft gehad, ook vóór ze zwanger werd. We herinneren ons allemaal nog wel haar trouwdag, waar ze niet al te veel make-up op had en haar sproeten door de make-up heen goed zichtbaar waren. Het is duidelijk dat Markle a: goeie genen heeft, maar ook b: op de hoogte is van de waarde van een solide huidverzorgingsregime. En, dat is mede dankzij Sarah Chapman, een in Londen gevestigde facialist en oprichter van kliniek- en huidverzorgingsmerk Skinesis.

Sarah Chapman gaf Meghan Markle naar verluidt een gezichtsbehandeling de avond vóór de koninklijke bruiloft en is sindsdien haar favo go-to voor gezichtsbehandelingen. Sarah Chapman werkt ook met sterren als Victoria Beckham (het gerucht gaat dat zij degene is geweest die Meghan aan Sarah heeft voorgesteld), Naomi Watts, Jourdan Dunn en Gigi Hadid.

Gezichtsmassage

Eén van de technieken waar Sarah bij zweert is een techniek waarbij je alleen je handen nodig hebt. Een gezichtsmassage. Niet zomaar één, maar een speciale, ontwikkeld door Sarah. En daar hebben we dus een video van. Zodat je niet op een fancy wachtlijst hoeft, naar het Verenigd Koninkrijk hoeft af te reizen of diep in de buidel hoeft te tasten.

Een kleimasker als tip

Psst! Wil je ook zo'n stralende huid als Meghan? Beau Monde tipt het diepreinigende kleimasker van Likami (online te koop via deze link). Het masker exfolieert en verfrist de huid voor en zachtere, stralende én helderdere teint. “Je merkt al snel dat er een heuse glow op de huid verschijnt”, vertelt online editor Dian. Zij testte het product. “Na een lange thuiswerkdag kan ik genieten van een kleimasker. Vaak lak ik mijn nagels en lees ik ondertussen een boek of de nieuwe Beau Monde. Het masker helpt me te ontspannen en mijn huid te reinigen. Door de geur (wilgenhorst, druivenblad- en zouthoutextract en cactusvijgzaadolie) begeef ik me heel even in een luxueuze spa en kan het relaxmomentje beginnen.” De ingrediënten aloë vera, jojoba olie en kokosolie kalmeert, verzacht en revitaliseert de huid, waardoor deze er zacht en stralend uitziet. Het masker, antioxidant instant glow gezichtsmasker, is te koop voor 39 euro (150 ml).

Bron: YouTube | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws