Met dit trucje krijg je hetzelfde perfect opgestoken haar als Kate

Föhn, twist, krul, spray en gooi het weer los!

We bespeuren bijna nooit een 'bad hair day' bij de royals.

Vooral de lokken van Kate Middleton zijn jaloersmakend mooi. Ze deelt haar twee grootste geheimen over haar stralende haar.

Haarproducten

Want als we de hertogin mogen geloven, heeft ze haar glanzende lokken te danken aan de goede shampoo en conditioner van het merk Kérastase. Zelf zou ze de lijn van Bain Satin gebruiken, deze shampoo en conditioner maken het haar zachter en laten het stralen. Je shopt de fles via deze link bij Douglas.

Opgestoken coupe

Bij chique gelegenheden steekt Kate haar prachtige lokken altijd netjes op. Het is verbazingwekkend hoe haar opgestoken haar de hele dag op zijn plek blijft zitten, maar volgens Kate heeft ze dit te danken aan een simpele accessoire, namelijk: een haarnetje. Tja, luxer wordt het niet in Huize Cambridge. Een heel dunne variant die precies dezelfde kleur heeft als haar eigen haarkleur, zodat 'ie bijna niet opvalt is de tip die wordt gegeven. Wij zeggen: aanschaffen maar!

Coupe a la Meghan

Föhn, twist, krul, spray en gooi het weer los, lijkt het motto van hertogin Meghan wel als het gaat om heur haar. Het glanst enorm, is nooit futloos en is altijd perfect gekapt. Toch hoef je voor zo'n glamoureuze coupe heus niet uren in de kappersstoel door te brengen. Met een aantal tools is de look namelijk prima zelf na te bootsen! Het zal je vast niet zijn ontgaan hoe het haar van Meghan Markle altijd perfect over haar schouders heen valt. Dit is mede dankzij haar gezonde levensstijl – ze doet aan yoga, drinkt sapjes als ontbijt en eet allerlei superfoods – maar ook door een tal aan goede haarproducten te gebruiken.

LEES OOK: Hét verhaal achter het iconische kapsel van prinses Diana

LEES OOK: De koningsdagcoupe van koningin Máxima: Zo creëer je 'm zelf

LEES OOK: Dit zijn de haarproducten waar Meghan bij zweert

Meghans haar ziet er dan ook nooit slap of futloos uit. Haar coupe is altijd tip top verzorgd, en haar lokken lijken wel te dansen op haar schouders. Gelukkig deelde Meghan ooit al hoe ze aan haar prachtige haardos komt, en liet ze weten welk haarproduct standaard in haar toilettas zit. “Wanneer mijn haar een beetje verzwaard is laat Suanne, mijn haarstylist op de Suits-set, mij voorover buigen en spuit ze een beetje Oribe Dry Texurizing Spray in mijn haar. Daarna krijgt mijn haar een beetje een stuiterig effect.”

Bron: Vogue AU | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws