Wie is Sarah van Soelen eigenlijk?

AndrΓ© Hazes is tot over zijn oren verliefd op Sarah.

André Hazes is tot over zijn oren verliefd op Sarah. Maar wie is deze knappe vlam van de zanger eigenlijk?

André bevestigde deze week tijdens zijn tafelbezoek bij Beau dat Sarah zijn nieuwe liefje is. En daar willen we natuurlijk alles van weten, dat begrijp je. Zoals Dre het zelf zegt: “Sarah is echt een heel leuk wijf”, hij trok bij haar en haar familie in na de breuk tussen hem en Monique Westenberg. Destijds benadrukte hij dat hij geen relatie had met Sarah, maar dat blijkt dus nu verleden tijd. “Ik ben wel gek op dat meisje”, aldus de zanger die in hetzelfde programma ook nog eens benadrukt hoe belangrijk de band met de vader van Van Soelen is. “Hij is een heel goede vriend.”

De nieuwe Hazes vlam is 25 jaar oud en verdient heur centen met het modellenleven en als Instagram-influencer. Ze maakt reclame voor diverse kledingwinkels en schittert regelmatig in jurkjes. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 100.000 volgers, al moet gezegd worden dat dat aantal nog ruim de helft was voor Hazes haar naam noemde in het bericht op Instagram waarin hij het einde van zijn relatie met Mo aankondigde. Ze figureerde ook eens in een videoclip van zanger Quido van de Graaf, die in 2019 strandde in de halve finales van The Voice of Holland. Haar vader (en Andrés nieuwe beste vriend) is directeur van de op een na grootste lampenfabrikant van Nederland. En aan Sarahs Instagram te zien is ze erg close met haar vader met wie ze regelmatig een kiekje plaatst.

Sarah was er voor André toen zijn relatie met Monique de eerste hobbels vertoonde en ze hebben meer raakvlakken met elkaar dan je op het eerste gezicht zou zeggen. “Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed”, aldus de zanger, die uit de doeken doet dat Saar anderhalf jaar in een afkickkliniek heeft gezeten vanwege haar verslaving aan drank en drugs. De twee leerden elkaar in 2019 kennen op een feestje, maar tot een relatie kwam het dus niet.

Inmiddels wonen de twee samen en lijkt alles koek en ei. Bekend is dat op de vakantie op Bonaire de bom barstte tussen Mo en Dre, de relatie bleek niet meer te redden. De vader van Sarah, Rudolf, was de eerste die André belde. “Ik heb zelf geen vader en ben steun bij hem gaan zoeken, voor mezelf. Zo heb ik deze familie leren kennen.”

Bron: nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws